Evenimentul Zilei > Actualitate > Christoph Daum, primele concluzii după România – Muntenegru, 1-1. „Nu sunt mulțumit”
Christoph Daum, primele concluzii după România – Muntenegru, 1-1. „Nu sunt mulțumit”

Christoph Daum, primele concluzii după România – Muntenegru, 1-1. „Nu sunt mulțumit”

Christoph Daum, selecționerul echipei naționale, a debutat cu un egal și a declarat la final că „tricolorii” ar fi meritat să câștige confruntarea cu Muntenegru.

Christoph Daum, antrenorul primei reprezentative, a fost dezamăgit de rezultatul partidei cu Muntenegru. Neamțul a afirmat că România ar fi trebuit să câștige confruntarea cu ex-iugoslavii, și a spus că este nemulțumit de punctul obținut.

Nu sunt mulțumit. Am avut șansa să câștigăm acest meci. Sincer chiar meritam după ce am jucat în a doua repriză, când am controlat meciul. Mi-a plăcut Romario Benzar cu ce-a făcut acolo pe partea dreaptă, la fel Hoban, iar Bicfalvi a muncit mult pentru echipă. Cred că am fi putut trata altfel unele situații și puteam scoate mai multe. Am muncit bine, dar n-am câștigat. Cel care trebuia să execute era Stancu, dar a fost înlocuit. Al doilea era Săpunaru, dar el era lovit. Așa a bătut Stanciu. Dar nu era garantat că și ei marcau. Nu am de ce să fiu supărat pe el. Știam că prima repriză va fi mai grea, din acest motiv l-am introdus pe Popa abia în a doua repriză, când putea surprinde cu viteza. Am pierdut două puncte, dar mai sunt 9 finale. Totul e deschis, calificarea nu poate fi pierdută după un meci", a spus Daum.