Chiţac, internat la "Floreasca"

Chiţac, internat la "Floreasca"

Generalul Mihai Chiţac a fost internat, ieri, la secţia medicală a Spitalului Clinic de Urgenţă "Floreasca", potrivit unui document semnat de fostul ministru al Sănătăţii, Daniela Bartoş, anunţă Mediafax.

Actul a fost depus astăzi în instanţă, Chiţac cerând Tribunalului Militar să-i prelungească termenul de amânare a executării pedepsei, pe motiv că nu a reuşit să facă operaţia pe cord în cele trei luni în care a fost pus în libertate.

Mihai Chiţac, condamnat în dosarul Revoluţiei, trebuia să se prezinte astăzi în faţa magistraţilor pentru a-şi susţine cererea, însă a lipsit "din motive medicale".

În raportul de anul trecut al medicilor legişti privind investigaţiile în cazul lui Mihai Chiţac, fost comandant al trupelor chimice şi şeful Garnizoanei Bucureşti recomandarea medicilor a fost de întrerupere a executării pedepsei pentru două luni, dacă acesta acceptă riscurile unei intervenţii chirurgicală de revascularizare miocardică.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit raportului, Victor Athanasie Stănculescu, fost prim-adjunct al ministrului Apărării în decembrie 1989, are mai multe afecţiuni care pot fi tratate în cadrul reţelei sanitare a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).

CITIŢI ŞI:

Stănculescu şi Chiţac rămân cu condamnările de 15 ani

CHIŢAC: „Le arătăm noi revoluţie canaliilor ăstora!“