Evenimentul Zilei > Actualitate > Chinezii sunt gata să pună mâna pe unul dintre cei mai mari fotbaliști argentinieni. SALARIUL AMEȚITOR pe care i l-au pregătit asiaticii
Chinezii sunt gata să pună mâna pe unul dintre cei mai mari fotbaliști argentinieni. SALARIUL AMEȚITOR pe care i l-au pregătit asiaticii

Chinezii sunt gata să pună mâna pe unul dintre cei mai mari fotbaliști argentinieni. SALARIUL AMEȚITOR pe care i l-au pregătit asiaticii

Clubul chinez de fotbal Shanghai Shenhua aeste tot mai aproape de a bate palma cu atacantul argentinian Carlos Tevez (32 de ani).

Chinezii îl ademenesc pe Tevez cu un salariu colosal, de aproximativ 40 de milioane de euro pe an. Cel poreclit „Apașul” evoluează în prezent la Boca Juniors, echipă la care „a emigrat” după mai multe sezoane petrecut în Europa. 

Dacă va parafa un eventual acord cu formația din China, Tevez va deveni cel mai bine plătit fotbalist din lume, peste Messi (20 de milioane de euro/an, la Barcelona) și Ronaldo (20,28 milioane de euro/an, la Real Madrid). „Am muncit din greu pentru ca acest transfer să se realize și putem spune că am făcut un progres semificativ în negocieri. Dar, din diferite motive, nu am ajuns încă la un acord.

Boca Juniors are ceva probleme, dar noi ne vom strădui să le oferim cât de curând o surpriză plăcută fanilor noștri”, a spus Wu Xiaohui, președintele clubului, pentru China Shenhua News.

Shanghai Shenhua este antrenată de Gustavo Poyet, iar din lot mai fac parte jucători celebri, precum Fredy Guarin (30 de ani), Giovanni Moreno (30 de ani), Demba Ba (31 de ani) și Obafemi Martins (32 de ani).