Evenimentul Zilei > EVZ Play > China, la un pas de conflict cu SUA. ContrapunctEVZ cu Dan Andronic, Mirel Curea și Dan Tomozei
VIDEO

China, la un pas de conflict cu SUA. ContrapunctEVZ cu Dan Andronic, Mirel Curea și Dan Tomozei

Dan Andronic și Mirel Curea au ca invitat astăzi un specialist în China, jurnalistul Dan Tomozei. Considerat un susținător al modelului chinezesc, Dan Tomozei va încerca să lămurească pentru publicul românesc de ce este important Taiwanul pentru China.

Cât de aproape suntem de un nou Război Rece, dar mai ales care este jocul politic pe care-l face China în conflictul din Ucraina.

O analiză CEPA afirma că „majoritatea operațiunilor de propagandă ale Chinei în România se încadrează într-o narațiune mai amplă, colportată atât la nivel local, cât și global, conform căreia sistemul occidental de democrație și valori liberale este putred, ineficient și ipocrit.

Această narațiune se aliniază în mod natural cu narațiunile altor inamici ai democrației liberale, cum ar fi Rusia lui Putin sau mișcarea globală de extremă dreapta”. Este corectă analiza?

Cum a gestionat China criza Covid și de unde vine virusul care a blocat o întreagă planetă. Astăzi, de la ora 12.00 pe canalul de youtube al EVZ Capital și pe paginile de Facebook ale publicațiilor noastre.