Mai mult, democrații încearcă acum să-l scoată tot pe Trump vinovat, pe motiv că ar fi cerut ajutorul președintelui ucrainean pentru a expune afacerile dubioase ale celui care visează să reprezinte Partidul Democrat în viitoarele alegeri prezidențiale. Pentru a dovedi că nu are nimic de ascuns, Trump s-a arătat gata să dea publicității conversația purtată cu omologul său din Ucraina, în ciuda sfaturilor primite de la colaboratorii săi.

Recent, în acest scandal uriaș, s-a implicat și principalul avocat al lui Donald Trump, Rudy Giuliani, fostul primar al New Yorkului. Declarațiile lui Giuliani sunt foarte interesante, pentru că arată ce interese veroase se ascund, de fapt, în spatele „umanismului” afișat de forțele așa zis progresiste. Într-o serie de mesaje postate pe twitter la începutul acestei săptămâni, Rudy Giuliani susține că Hunter Biden, fiul fostul vicepreședinte Joe Biden, a spălat nu mai puțin de 3 milioane de dolari pe ruta „Ucraina-Letonia-Cipru-SUA”. De asemenea, Giuliani afirmă că ambasada SUA a cerut Ciprului pe vremea lui Obama să nu dezvăluie suma în dolari. Giuliani, avocatul personal al lui Trump, a menționat apoi afacerile din China investigate de jurnalistul Peter Schweizer. Potrivit ziaristului respectiv,Hunter Biden l-a însoțit pe tatăl său Joe la bordul Air Force Two pentru o vizită în China.

Două săptămâni mai târziu, firma lui Hunter a înregistrat o afacere de 1 miliard de dolari cu o filială a Băncii Chineze, afacere care a crescut apoi la 1,5 miliarde de dolari, potrivit unui articol al lui Schweizer în New York Post. Giuliani spune că Joe Bidenminte când afirmă că nu a discutat „niciodată” cu fiul său despre compania de energie din Ucraina, afacere din care Hunter Bidem primea 50.000 de dolari pe lună ca membru al board-ului. Hunter a recunoscut în presă că au vorbit despre afacerea sa din Ucraina „o singură dată”, și că tatăl său i-ar fi spus: „Sper că știți ce faceți!”. Chiar mai interesante sunt acuzațiile aduse familiei Biden cu privire la afacerile din China. Operațiunea principală a fost Rosemont Seneca Partners – o firmă de investiții fondată în 2009 și controlată nu numai de Hunter Biden, ci și de o altă „beizadea”, fiul vitreg al lui fostului secretar de stat John Kerry.

„Momentul acestei întâlniri (cu reprezentanții companiilor controlate de statul chinez n.r.) a fost notabil. A avut loc cu doar câteva ore înainte ca tatăl lui Hunter Biden, vicepreședintele, să se întâlnească cu președintele chinez Hu Jintao, la Washington, în cadrul Summit-ului pentru securitate nucleară”, susține jurnalistul Schweizer, care amintește că, douăsprezece zile mai târziu, compania Hunter a semnat un „acord istoric cu Banca Chinei”. A fost un aranjament fără precedent, susține ziaristul american, care a legat guvernul unuia dintre cei mai înverșunați concurenți ai Americii de fiul unuia dintre cei mai puternici factori de decizie din SUA. Marea întrebare pe care și-o pune Schweizer este de ce l-au ales chinezii pe Hunter Biden pentru această afacere colosală? Răspunsul nu lasă loc de interpretări… Hunter Biden nu avea „experiență în China și foarte puțină în ce privește capitalul privat”, cu toate astea, guvernul chinez, din anumite motive, a considerat că ar fi o idee grozavă să-i ofere oportunități de afaceri de care nu au beneficiat nici bănci globale consacrate, cum ar fi Morgan Stanley sau Goldman Sachs.

Și nu sunt singurele afaceri ale lui Hunter în China, milioanele de dolari ale chinezilor au continuat să curgă în conturile lui Biden Jr. Un succes răsunător pentru acest tânăr care a fost dat afară din Marină după ce testele au demonstrat că a consumat cocaină.