Evenimentul Zilei > Actualitate > China a eliberat Covid-19! Trădare din interior şi dovadă supremă. Bombă epocală
China a eliberat Covid-19! Trădare din interior şi dovadă supremă. Bombă epocală

China a eliberat Covid-19! Trădare din interior şi dovadă supremă. Bombă epocală

Fosta angajată a laboratorului OMS de la Hong Kong, Dr. Li-Meng Yan, a lansat acuzaţii istorice în direcţia Guvernului Chinei, ai cărui înalţi oficiali sunt acuzaţi că au eliberat intenţionat Covid-19.

Virologa a destăinuit informaţii de top jurnalistului Tucker Carlson, de la televiziunea americană Fox News, iar în prezent se teme pentru viaţa ei.

Pentru a evita orice neînţelegere sau interpretare, Carlson a întrebat-o clar pe Li-Meng Yan dacă ea crede că Partidul Comunist Chinez a eliberat virusul „intenționat”.

„Da, desigur, este intenționat”, a răspuns aceasta la „Tucker Carlson Tonight”, completând că spusele ei vor fi susţinute curând de mai multe dovezi.

Pentru a evita teoriile conspiraţiei, virologa a indicat că a deţinut o poziție de rang înalt la un laborator de referință al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

„Am lucrat în laboratorul de referință al OMS, care este cel mai important laborator de coronavirus din lume, la Universitatea din Hong Kong.

Și chestia este că am intrat adânc într-o astfel de investigație, în secret, de la începutul acestui focar.

Am avut inspiraţia mea, pentru că am și eu propria mea rețea de unități în China, implicată în spital… De asemenea, lucrez cu cel mai bun virolog de coronavirus din lume.

Deci, datorită experienței mele, vă pot spune că acest lucru este creat în laborator… Şi, de asemenea, este răspândit în lume pentru a face astfel de daune”, a declarat Dr. Li-Meng Yan.

Fox News a raportat şi anterior despre Yan când a atras atenţia despre presupusele încercări ale Chinei de suprimare a informații despre manipularea virusului.

Cu o vastă rețea de contacte în unitățile medicale chineze, Yan a încercat să adune mai multe informații despre virus, deoarece China a interzis experților din străinătate să efectueze cercetări în țară.

Dezvăluirile ei au alimentat plângerile din prezent, conform cărora Guvernul Chinei nu a reușit să spună lumii din timp despre amenințarea virusului.

Mai exact, ea crede că Executivul de la Beijing a ignorat cercetările care ar fi putut salva vieți.

Departamentul de Stat nu a răspuns imediat la solicitarea Fox News de a comenta acest subiect foarte sensibil.

Un răspuns a venit de fostul ei angajator, Universitatea din Hong Kong, ai cărei reprezentanţi i-au criticat relatarea.

Într-un comunicat de presă al sursei citate se menționează: „Conținutul raportului de știri menționat nu corespunde faptelor-cheie, așa cum le înțelegem noi.”

„Mai exact, dr. Yan nu a efectuat niciodată cercetări privind transmiterea de la om la om a noului coronavirus la Universitatea din Hong Kong în decembrie 2019 și ianuarie 2020, afirmația sa centrală a interviului menționat”, se mai arată în comunicat.

Yan, care a spus că este unul dintre primii oameni de știință din lume care au studiat noul coronavirus, a fugit din China și se teme în prezent de represalii.

În 2019, ea ar fi fost rugată de către şeful ei de la laboratorul de referință al Universității OMS, dr. Leo Poon, să analizeze grupul ciudat de cazuri de tip SARS care ies din China continentală la sfârșitul lunii decembrie 2019.

sursa: foxnews.com

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: