Chilipiruri culturale la Bucureşti

Chilipiruri culturale la Bucureşti

Astăzi s-a deschis târgul Kilipirim, găzduit până duminică, 16 noiembrie, de Sala Dalles din Bucureşti.

La târg participă peste 40 de edituri româneşti, dar şi importatori de carte străină, care anunţă mari reduceri de preţuri la produsele lor, informează Mediafax. Una dintre atracţii se anunţă a fi standul FotoCabinet, unde oricine poate să-şi facă o fotografie realizată în tehnica imaginilor interbelice.

Târgul, ajuns la a şasea ediţie, va cuprinde şi o secţiune de anticariat, în care se vor vinde cărţi, vederi şi fotografii interbelice, obiecte de epocă şi o chiar o pianină Schiedmayer.

Anul trecut, târgul a fost vizitat de 40.000 de persoane. Kilipirim va fi şi gazda unui proiect umanitar, "Citeşte şi dă mai departe - Fii donator de carte!", care vizează strângerea de cărţi pentru casele de bătrâni.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu sprijinul fundaţiei RTC, Kilipirim a amenajat în cadrul spaţiului expoziţional o bibliotecă în care sunt aşteptate donaţii de carte ale tuturor celor care doresc să contribuie la această campanie. Cărţile urmează să ajungă la bătrânii din Centrul de Îngrijire şi Asistenţă "Sf. Dimitrie" din Bucureşti.