Chiar în timp ce DORMIŢI. Secrete de NOAPTE, care SE VĂD ziua

Chiar în timp ce DORMIŢI. Secrete de NOAPTE, care SE VĂD ziua

Specialiştii spun că în timpul nopţii anumite substanţe benefice pot acţiona surprinzător.

Şi, în acest sens, specialiştii vorbesc în special despre frumuseţea podoabei capilare.  

De argan   Se întâmplă des să aveţi dimineţi din categoria "bad hair day", când părul se încăpăţânează să nu arate cum trebuie. Specialiştii subliniază că acest „cosmar”  se poate încheia dacă aveţi mai multă grijă de părul dumneavoastră seara şi în timpul nopţii.

Tocmai de aceea recomandă cîteva secrete care „vă pot face un păr superb chiar în timp ce dormiţi, iar dimineaţa când vă treziţi veţi vedea că efectul este fabulos”. În primul rând, se spune despre uleiul de argan că este cel mai bun prieten al părului. Substanţele active şi hrănitoare ale uleiului de argan pot constitui un tratament incredibil pentru părul tău. Iar pentru efecte de excepţie trebuie aplicată o cantitate mică de ulei pe fiecare şuviţă, înainte de culcare. „În timpul nopţii, substanţele benefice din ulei vor pătrunde adânc în structura firelor de păr, făcându-le să fie mai suple, mai elastice şi mai uşor de aranjat în dimineaţa următoare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai repede

Un alt produs considerat de către cercetătorii în domeniul „produselor de frumuseţe” genial pentru păr este aşa-numitul „balsam leave-in”, care nu necesită clătire. Astfel, după ce se spală părul înainte de culcare este bine , să fie aplicată o cantitate mică de balsam leave-in, insistând pe vârfuri. Un alt „lucru” recomandat pentru frumuseţea părului încă de la primele ore ale dimineţii este masajul scalpului. Stimulează circulaţia sângelui, care la rândul ei ajută părul să crească mai repede.

Nu în ultimul rând, pentru ca surpriza unui păr superb la trezire să fie mai mare, specialiştii în domeniu recomandă folosirea unui şampon uscat înainte de culcare. Indicat mai ales în cazul in care ai un păr cu tendinţă de îngrăşare, dar pe care nu ai timp să îl speli. Tot potrivit specialiştilor, aceste câteva „secrete” sunt nu numai pentru un , parul curat, frumos mirositor şi uşor de coafat dimineaţa, ci şi pentru o stare generală bună pentru tot restul zilei. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Politica USL faţă de americani: Zicem ca ei şi facem ca noi
  • Traian Băsescu: Victoria Nuland a venit în calitate de emisar al Guvernului SUA. Suntem pe marginea PRĂPASTIEI, dacă atacurile la adresa justiției vor continua. România RISCĂ să fie izolată | VIDEO
  • "Marele cutremur" închide teatrele şi cinematografele. Sorin Oprescu caută soluţii. Ce spun actorii
TOP 3 ARTICOLE POPULARE:
  • Vedete care au CĂLĂTORIT ÎN TIMP. Asemănarea izbitoare dintre celebrități și personalități istorice | GALERIE FOTO
  • Camerele SECRETE ale lui HITLER! Unde se relaxa dictatorul| GALERIE FOTO
  • Cum îți poți folosi laptopul după ce se strică| FOTOGRAFII AMUZANTE