Evenimentul Zilei > Monden > Chetă pentru repatrierea trupului lui Cornel Galeș, decedat într-un accident în Spania
Chetă pentru repatrierea trupului lui Cornel Galeș, decedat într-un accident în Spania

Chetă pentru repatrierea trupului lui Cornel Galeș, decedat într-un accident în Spania

Cornel Galeş, fostul soț al regretatei Ileana Ciuculete, și-a găsit sfârșitul într-un tragic accident rutier petrecut în Spania.

Însă o veste la fel de tristă anunță că sunt șanse mici ca trupul lui Cornel Galeș să fie repatriat în România spre a fi așezat în criptă lângă cea care i-a fost soție.

Conform cancan.ro, fosta iubită a lui Galeș, Viviana, strânge bani de la cunoscuți pentru a plăti repatrierea trupului! Cheta nu este, însă, singura problemă! Viviana s-a deplasat deja în Spania, dar nu a reușit până acum să-l găsească pe Sorin, prietenul lui Cornel Galeș, cel care deține cheile de la casa acestuia. Fără acces în locuință, Viviana nu poate face rost de acte pentru a le înmâna autorităților!

Despre toate aceste probleme a vorbit și Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș și al cântăreței Ileana Ciuculete.

Eu sunt prea bătrână, nu pot să mă implic cum mi-aș dori. Iar doamna Viviana nu știu dacă va insista atât de mult să îl aducă, nu știu dacă vreaNici nu știu dacă poate, fără o semnătură de la rudele lui. Dar, chiar și așa, nu știu dacă va dori să plătească atât de mult, nu îi mai lega nimic. Mă rog la Dumnezeu să se poată, dar nu ține de mine, ține doar de ea dacă vrea să plătească atât. O să vorbesc cu duhovnicul lui, cu cei de la cimitir, o să îl ducem la Biserica unde a fost depusă și fina. Apoi, o să vorbesc cu cei apropiați, să pregătim toate lucrurile care trebuie, pomana, tot, doar să fie adus. Îl vom pune lângă Ileana, el acolo și-ar fi dorit să fie înmormântat, mai ales că a simțit că îl cheamă lângă ea”, afirmă Doina Belu.

Din câte se pare, între Cornel Galeș și Viviana nu mai era nicio relație, cei doi despărțindu-se cu puțin timp înainte de producerea tragicului accident.

O informație neconfirmată anunță că nu Cornel Galeș s-ar fi aflat la volanul autoturismului în momentul impactului, ci o altă persoană.  Deocamdată, pentru că nu sunt alte date, totul rămâne la stadiul de zvon, cel puțin până când autoritățile spaniole nu lămuresc în ce condiții s-a produs accidentul rutier.