Că lui Meghan îi place să aibă grijă de picioarele sale şi să se dedice unor tratamente preţioase, nu-i de mirare. Dar aflăm că şi Harry se dă în vânt după aceste tratamente costisitoare, după cum spun surse apropiate familiei regale pentru tabloidele engleze.

Ceea ce a lovit  opinia publică este că şi principele Harry este un fan al pedichiurii de lux

Aceste amănunte sunt date de tabloidele engleze, care dezvăluie şedinţa de frumuseţe a celor doi înaintea călătoriei lor în Sicilia pentru a lua parte la Google Camp unde principele a rostit un discurs fiind desculţ. Meghan şi Harry au efectuat tratamentul la SPA din Coworth Park din Ascot, un hotel de mare clasă pe care cei doi duci îl frecventează des.
Ştirea s-a răspândit repede şi e destinată pentru a alimenta polemicile despre obiceiul de a cheltui nebuneşte a celor doi componenţi ai familiei regale. Luându-ne după cel mai bine informate tabloide din Regatul Unit, o şedinţă  în această structură ar costa cel puţin 500 de lire sterline. Un masaj de 80 de minute se ridică la „modica” sumă de 140 de lire sterline şi se pare că perechea a folosit şi unele tratamente ale SPA-ului hotelului în timp ce micuţul  Archie dormea în cameră.
Toate acestea au fost deconspirate de o sursă apropiată a familiei regale, care dezvăluie că Meghan nu permite niciunui angajat al SPA s-o atingă dacă nu este spălat cu mare grijă pe mâini. Apoi, ducesa de Sussex cere mereu aceiaşi angajaţi pe care îi cunoaşte şi în care are încredere.
O altă curiozitate dezvăluită de către sursă a tabloidelor este legată de sejurul ducilor de Sussex la Coworth Park din Ascot pe care Meghan şi Harry l-au ales ca loc al tratamentelor. Principele şi soţia sa au la dispoziţie o întreagă aripă a hotelului, rezervată şi izolată,  titrează Il Giornale.

Te-ar putea interesa și: