Cheeky Girls, "puicute bune"

Cheeky Girls, "puicute bune"

Cu un look provocator, gemenele au, printre proiectele noi, un reality-show.

Revenite in atentia mass-mediei dupa ce Gabriela Irimia si parlamentarul britanic Lembit Opik si-au facut publica relatia, Cheeky Girls profita din plin de atentia care li se acorda. Astfel, gemenele din Transilvania filmeaza un reality-show care va fi difuzat pe trei posturi de televiziune si isi pregatesc relansarea pe plan muzical.

Gabriela si Monica au inceput, in urma cu doua saptamani, filmarile pentru un reality-show de zece episoade, realizat dupa modelul „The Osbournes”. „Filmul urmareste viata de zi cu zi a fetelor si va fi difuzat, incepand de luna viitoare, pe trei canale de televiziune: BBC, Channel 4 si Living TV”, declara Margareta Irimia, mama gemenelor. Tot luna viitoare, Cheeky Girls vor lansa un nou single, „Cho-co-late”.

Si, pentru ca sunt mandre de originile lor, asa cum declara mama Cheeky de fiecare data cand are prilejul, Cheeky Girls aplica zicala romaneasca „la vremuri noi, oameni noi” si abordeaza noile proiecte cu o imagine complet schimbata. Dupa ce ani intregi au fost considerate aproape anorexice, Monica si Gabriela isi etaleaza acum nurii, intr-o serie de fotografii considerate un pic prea provocatoare chiar si de mama lor. „Cand am vazut pozele de la ultima sedinta foto, le-am spus ca o sa le trag de urechi”, glumeste mama Cheeky. „Au avut insa un succes enorm cu aceste fotografii, pentru care unele publicatii au platit chiar si 4.500 de euro pe bucata”, adauga ea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Chirurgie estetica?

Noul look al gemenelor a atras atentia presei din Marea Britanie care se intreaba cum au reusit cele doua fete, celebre pentru piesa „Touch my bum” („Atinge-mi fundul”), dar si pentru posteriorul lor deloc apetisant, sa se transforme in femei cu forme voluptuoase. Una dintre explicatii, potrivit tabloidului „Daily Star”, care in editia de duminica trecuta le-a acordat o pagina intreaga romancelor, este ca cele doua ar fi apelat la chirurgia estetica.

Mai mult, „valoarea” Gabrielei (23 de ani), iubita parlamentarului Lembit Opik (41 de ani), a crescut odata cu inelul pe care il poarta de doua saptamani. In timp ce „Daily Mail” noteaza ca inelul nu are nici macar un diamant cat de mic, asa cum ar astepta orice tanara care are o relatie cu un barbat in varsta, mama Cheeky contraataca. „Inelul seamana cu o verigheta mai lata, e din aur de 18 carate si e impodobit cu multe diamante micute, asezate unul langa altul. Se numeste „eternity ring” (inelul eternitatii - n.r.), sub denumirea aceasta se vinde in magazinele de aici”, spune ea.

„Gabriela l-a primit de la Opik de Valentine’s Day, insa nu e un inel de logodna. Poate avea orice semnificatie, poate fi si simbolul unei prietenii pe viata”, explica Margareta Irimia. Totodata, ea precizeaza ca Lembit Opik isi pazeste cu strasnicie „comoara”, astfel incat Gabriela are in permanenta o escorta asigurata de politia britanica.