Pro TV va difuza astăzi, de la ora 20.30, ultima ediţie din sezonul al nouălea al show-ului „Dansez pentru tine”. Cele două echipe finaliste, Cătălin Moroşanu-Magda şi Iuliana Luciu-Grigore, vor trebui să convingă publicul telespectator că merită să primească premiul cel mare în valoare de 60.000 de euro.

Cuplul ce se va clasa pe locul al doilea va primi un premiu de 20.000 de euro, iar cea mai populară pereche, desemnată de telespectatori, va primi o recompensă de 5.000 de euro.

Samba, Bollywood şi o improvizaţie

Membrii juriului vor analiza cele trei stiluri de dans pregătite de concurenţi: samba, dans improvizat şi Bollywood. Însă ei mai au o sarcină în plus. Vor trebui să aleagă şi concurentul care a avut cele mai spectaculoase dansuri, evoluţie şi implicare şi să acorde un premiu special, în valoare de 3.000 de euro.

Ultima ediţie va aduce în ring numeroase vedete. Surorile gemene de la Cheeky Girls, venite în România special pentru această ediţie, vor dansa în scop umanitar, alături de Darius Belu (câştigătorul trofeului din sezonul trecut).

Virgil Ianţu, aflat pentru prima dată în platoul de la „Dansez pentru tine”, va dansa în paşi de vals, iar Alexia (fata Andreei Esca), alături de Pavel Bartoş, va face un dans liric.

Perechea formată din Laura Cosoi şi Bogdan Boantă, desemnată pentru a reprezenta România la competiţia „Bailando por un sueno International”, vor arăta, în premieră, dansul lor pregătit pentru prima ediţie a concursului din Mexic.