Channing Tatum și fosta soție, scandal pentru bani. Cât îi cere Jenna Dewan fostului soț

Channing Tatum și fosta soție, scandal pentru bani. Cât îi cere Jenna Dewan fostului soț Bani, dolari americani; Sursa foto: Arhiva EvZ

Channing Tatum și Jenna Dewan sunt într-un adevărat scandal, chiar dacă au divorțat de 6 ani. Dewan susține că actorul îi datorează mai mult din câștigurile lui Magic Mike. Un avocat faimos sugerează că acele câștiguri chiar și post-separare ar trebui împărțite în mod echitabil între fostul cuplu.

Channing Tatum și Jenna Dewan s-au despărțit în 2018, dar abia acum și-au finalizat divorțul. Culmea este că nu custodia fiicei lor i-a ținut pe Channing și Jenna în instanță. Aparent, foștii nu au putut să cadă de acord asupra unui acord financiar.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 24: (L-R) Channing Tatum and Jessie J attend MusiCares Person of the Year honoring Aerosmith at West Hall at Los Angeles Convention Center on January 24, 2020 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for The Recording Academy)

Scandal de proporții din cauza Magic Mike

Dewan susține că fostul ei soț a construit o rețea complicată de SRL-uri și companii pentru a ascunde câștigurile generate de franciza profitabilă Magic Mike. Deoarece a fost căsătorită cu Tatum în timpul înființării Magic Mike, Jenna a susținut că are dreptul la un pachet de 50% din bani. Tatum a respins faptul că ar fi ascuns bani de soție și susține că nu îi mai datorează nimic.

Channing a câștigat milioane din franciza Magic Mike. Se pare că a fost plătit cu 21 de milioane de dolari pentru continuarea Magic Mike XXL. Iar Dewan se pare că are dreptul la mai mult din profiturile pe care le-a primit deja. Tatum are o avere netă raportată de 80 de milioane de dolari, în timp ce averea personală a Jennei este estimată la 30 de milioane de dolari.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tatum are averea de 3 ori mai mare ca a Jennei

Ceea ce îl face să valoreze aproape triplu față de ea. În apărarea sa, Tatum a susținut că i-a prezentat mai multe propuneri Jennei pentru o soluționare echitabilă. Dar nu a avut sorți de izbândă. Channing și Jenna s-au căsătorit din 2009 până la despărțirea lor în 201.

Deși continuă să negocieze bani, cei doi au divorțat. Custodia nu a fost niciodată o problemă pentru foștii soți, care au ajuns rapid la un acord privind custodia comună după despărțirea lor.