Evenimentul Zilei > Social > Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la CFR! Ce trebuie să știe călătorii care așteaptă trenurile în Gara de Nord
Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la CFR! Ce trebuie să știe călătorii care așteaptă trenurile în Gara de Nord

Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la CFR! Ce trebuie să știe călătorii care așteaptă trenurile în Gara de Nord

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că a implementat în Gara de Nord, din București, un serviciu Wi-Fi de mare viteză, care le va permite pasagerilor și vizitatorilor să navigheze pe internet în orice moment.

Serviciul este implementat începând de luni, 11 septembrie. 

Conectarea la internet se face pe bază de autentificare, fiecare utilizator putând folosi adresa de mail pentru a folosi rețeaua wireless „CFR Infrastructura”. O altă metodă de conectare este prin intermediul contului personal de Facebook.

După realizarea conectării, utilizatorul este redirecționat către site-ul cfr.ro, unde se găsesc informații publice despre transportul feroviar, dar pot fi deschise și alte pagini de internet.

Rețeaua wireless are acoperire atât la casele de bilete și în sălile de așteptare pentru clasa I și a II-a, precum și pe peroanele centrale, trecerea de la o zonă la altă fiind realizată automat, fără a fi necesară o nouă autentificare.

”Prin acest serviciu implementat în Gara de Nord, încercăm să ne apropiem tot mai mult de nevoile călătorilor, abordând o politică de interacționare directă cu așteptările lor și să ținem pasul cu evoluția noilor tehnologii”, a declarat Marius Chiper, director general al CFR SA.

Conexiunea asigură acces simultan la internet peentru minimum 1000 de utilizatori autentificați.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.