Evenimentul Zilei > Politica > CEx PSD. Viorica Dăncilă, susținută de Marian Oprișan la șefia PSD
CEx PSD. Viorica Dăncilă, susținută de Marian Oprișan la șefia PSD

CEx PSD. Viorica Dăncilă, susținută de Marian Oprișan la șefia PSD

CEx PSD. Viorica Dăncilă beneficiază de susținere masivă pentru șefia PSD. Mai multe organizații locale, printre care și cea din Vrancea sunt alături de premierul României.

CEx PSD. Mai multe figuri-cheie din PSD o susțin pe Viorica Dăncilă pentru președinția partidului de guvernare. Printre aceștia se numără inclusiv Marian Oprișan.

Potrivit declarațiilor lui Marian Oprișan de vineri, organizația pe care o conduce, PSD Vrancea, o va susține pe Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte la în CEx, sâmbătă. 

„Noi şi organizaţia Vrancea o să o susţinem pe Viorica Dăncilă la funcţia de preşedinte al PSD'', a declarat Marian Oprişan.

Întrebat cum vede procedura de alegere a preşedintelui executiv şi a secretarului general al partidului, liderul PSD Vrancea a precizat că susţine varianta alegerii celor două funcţii de către Comitetul Executiv.

„PSD a funcţionat mult mai bine atunci când secretarul general şi preşedintele executiv au fost desemnaţi de către Comitetul Executiv la propunerea preşedintelui partidului. După părerea mea, şi funcţia de secretar general, şi funcţia de preşedinte executiv trebuie să fie nişte funcţii cu nişte oameni implicaţi, care să stea permanent la partid, care să ţină legătură cu organizaţiile'', a adăugat Marian Oprişan.

CEx PSD. Viorica Dăncilă, susținută și de Marcel Ciolacu

De asemenea, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților a declarat că o va susține pe Viorica Dăncilă.

„Nu am hotărât pe cine va susţine PSD Buzău la congresul PSD. Momentan, da (voi lăsa mâna liberă delegaţilor – n.r.), vom vedea la congres cine vine cu programul politic cel mai bun. La preşedinţia partidului o susţin pe doamna Dăncilă – eu, personal. O să stau de vorbă şi cu delegaţii", a spus Ciolacu la sediul PSD.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: