Evenimentul Zilei > Actualitate > CETĂȚEAN GERMAN, urmărit internațional pentru TRAFIC DE DROGURI, capturat la CONSTANȚA
CETĂȚEAN GERMAN, urmărit internațional pentru TRAFIC DE DROGURI, capturat la CONSTANȚA

CETĂȚEAN GERMAN, urmărit internațional pentru TRAFIC DE DROGURI, capturat la CONSTANȚA

Un tânăr de 27 de ani, cetățean german de origine iraniană, urmărit internaţional pentru trafic de droguri de risc și mare risc, fapte comise pe teritoriul Germaniei, a fost prins de poliţiştii Serviciului Investigații Criminale Constanța, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului pentru Imigrări Constanța.

Germanul, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile germane, a fost prins, ieri, în zona gării din Constanța. Se refugiase, de câteva luni, pe litoralul românesc stând cu chirie în diverse locuințe din Constanța. Pentru depistarea lui, poliţiştii români au beneficiat de date şi informaţii suplimentare oferite de Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Fugarul a fost reținut pe bază de ordonanță și introdus în Arestul  IPJ Constanța. El va fi prezentat astăzi Curții de Apel Constanța pentru confirmarea mandatului internațional de arestare. Cetățeanul german va fi predat apoi către autoritățile judiciare germane conform procedurilor privind cooperarea polițienească în materie penală

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.