Evenimentul Zilei > Actualitate > Nu am văzut CERŞETOR mai MARE decât ROMÂNUL!
Nu am văzut CERŞETOR mai MARE decât ROMÂNUL!

Nu am văzut CERŞETOR mai MARE decât ROMÂNUL!

Un nou mesaj pe reţelele de socializare postat recent de către românul stabilit în Regatul Unit, a atras atenţia datorită criticilor sale extrem de acide la adresa celor plecaţi la muncă în străinătate şi care uită de unde au placat: Eşti în străinătate sau în ţară şi pentru mă-ta, nu doar pentru tine.

"Şcheaună de foame în România, fară să facă nimic pentru a fi mai bine. Ajutat de alţi români, ajunge în strainătate "la o viaţă mai buna". Bineînţeles că i se va face scară de români şi de România. Staţi numai să aibă sacii plini în căruţă şi să vedeţi cum în vacanţe se va uita de sus din caruţa lui cu volan pe dreapta sau nu…la toţi săracii ce au fost cândva ca el.

În ţară se plânge că nu sunt bani, în străinatate că munca e grea şi că face sacrificii.
Românul e ca nimeni altul. Daca e sărac se chinuie să iţi arate ca e cât mai bogat. Se pozează cu maşinile altora, cu salariul în mână, prin faţa hotelurilor şi a restaurantelor scumpe.
Dacă e bogat se chinuie să pară cat mai sărac pentru a nu i se cere ajutorul. "Nu mai merge nimic frate", "Abia dacă mă descurc eu" samd.
Numai la cerşit suntem buni. Când o sa punem mana si vom FACE ceva? Văd romani în străinatate ce nu vor să mai audă de România sub pretextul ca "România nu a făcut nimic pentru ei". Când vom întelege că România este o mama bătrână si bolnavă. Până când vei cere de la mă-ta, idiotule? Mă-ta e abuzată, violată şi scoasă la produs de conducerea azilului… aici ma refer la guvernanţi.
Educă-te, educă-ţi copilul şi scoate-o pe mă-ta din ghearele celor ce ne conduc. Eşti în străinătate sau în ţară şi pentru mă-ta, nu doar pentru tine. Nu mai cerşi… FĂ ceva!", a scris Dinu Sovea extrem critic la adresa celor care pozează în ceea ce nu sunt de cele mai multe ori.