Evenimentul Zilei > Monden > Cenușăreasa, în variantă masculină. O româncă din Anglia îl caută pe bărbatul misterios…
Cenușăreasa, în variantă masculină. O româncă din Anglia îl caută pe bărbatul misterios…

Cenușăreasa, în variantă masculină. O româncă din Anglia îl caută pe bărbatul misterios…

O româncă stabilită în Regatul Unit al Marii Britanii vrea cu orice preț să dea de urma unui bărbat misterios cu care a flirtat într-un supermaket.

„Ia legătura cu mine și hai să vedem unde va duce asta”, i-a transmis femeia acelui bărbat în postarea distribuită pe rețelele sociale. Cazul româncei a devenit viral și cu ajutorul presei britanice. Această îl caută de zor pe acel bărbat atrăgător cu care a flirtat într-un supermaket.

Potrivit Mirror, Ana Palmer a mărturisit că a schimbat câteva cuvinte și priviri cu acel bărbat într-un supermaket Lidl din Tavistock, Devon, înainte ca acesta să urce în mașină și să-și vadă de drum.

Românca este stabilită de 18 ani în Regat și a solicitat chiar și ajutorul comunității pentru a-l găsi. Ea este consultant în materie de frumusețe și a mai relatat că au schimbat câteva priviri și și-au zâmbit în timp ce își alegeau un aparat pentru gătit orez.

Potrivit spuselor ei, bărbatul și-a scos masca și i-a mai zâmbit o dată înainte de a pleca din acel loc. Bărbatul are circa 30 de ani și are părul încis la culoare.

Postarea ei a devenit virală

„Cine și unde ești? Erai cu un Audi alb (în mod intenționat am stat mai mult să îmi pun cumpărăturile în portbagaj, tocmai pentru a te vedea mai bine) și ai glumit cu mine de parcă nu mai conta nimic, așa că eu bănuiesc că ești singur! Ia legătura cu mine și hai să vedem unde ne duce asta! Sper ca prima noastră întâlnire la Lidl să nu fie și singura”, a scris Ana Palmer.

Postarea ei a strâns raid o sumedenie de aprecieri, iar toată lumea i-a urat noroc în a-l găsi pe ace bărbat. „Am simțit că trebuia să fac ceva. Am vrut să vorbesc cu el, dar nu pot să-mi dau întâlniri sau să vorbesc cu bărbați când e și fiica mea de față”.

Românca a spus că bărbatul avea circa 1,9 m înălțime, era în tricou și pantaloni scurți, dar era elegant și bine îngrijit. „Nu e nicio presiune, putem doar să ne întâlnim la o cafea sau ceva de genul ăsta. Dacă ne vom cunoaște, unul dintre noi va trebui să renunțe la aparatul său de gătit orez, pentru că nu vom avea nevoie de două”, i-a transmis românca. (FOTO: Facebook/Ana Palmer)