Cenntro Logistar 200, primul vehicul full electric vândut către GLS Prahova

Cenntro Logistar 200

Cenntro Logistar 200 este o utilitară comercială electrică ușoară, multifuncțională, personalizată pentru transportul de mărfuri ușoare în zonele urbane. Cenntro România a anunța livrarea primului vehicul Cenntro Logistar 200 full electric către GLS Prahova.

Cenntro Logistar 200, în mai multe versiuni

Logistar 200 are o sarcină utilă de 1 045kg și un spațiu de marfă de 4,7 m3. Utilitara comercială poate fi comandată în trei versiuni de caroserie: Van, Pick-up și Cargo. Toate versiunile de Logistar 200 adoptă aceleași sistem iChassis Cenntro și cabină față.

Cenntro Logistar 200 este un model conceput pentru a face față cerințelor de logistică modernă. De asemenea, oferă o autonomie de până la 264 de kilometri, contribuind semnificativ la un transport mai curat și mai sustenabil.

Cenntro România a anunțat că sunt încântați să vadă cum vehiculele lor contribuie la reducerea poluării și la creșterea sustenabilității în România.

Prin achizitionarea a vehicului Logistar 200 a fost făcută de GLS Prahova, care își reafirmă angajamentul de a reduce impactul asupra mediului și de a promova practici de transport ecologice. Aceste inițiative reflectă eforturile continue pentru a construi un viitor mai verde pentru comunitate.

Cenntro Logistar 200.

Cenntro este o companie americană specializată în producția de vehicule utilitare electrice. Compania a pătruns recent pe piața românească cu ajutorul unui importator local. Portofoliul său include seria Logistar, formată din modelele Logistar 100, 200 și 260, dar și vehiculele Avantier și Teemak.

Care sunt beneficiile vehiculelor utilitare electrice

În primul rând sunt costuri operaționale mai mici. De asemenea, sunt economii semnificative în ceea ce privește întreținerea și combustibilul.

Un alt avantaj, costuri cu până la jumătate mai reduse pe km în raport cu mașinile care funcționează cu combustibilii fosili. Prezintă un nivel scăzut de zgomot în orașe și implicit posibilitatea operării vehiculelor pe timp de noapte.

Reducere emisiilor de carbon, contribuind la un mediu mult mai curat. În legătură cu eficiența energetică, are un consum redus de energie, comparativ cu vehiculele tradiționale pe benzină sau motorină. De asemenea, sunt în conformitate cu reglementările de mediu, ajutând  companiile să respecte standardele europene privind emisiile.