Evenimentul Zilei > Actualitate > LEGĂTURA dintre CELINE DION și SATANISM. Declarații incredibile
LEGĂTURA dintre CELINE DION și SATANISM. Declarații incredibile

LEGĂTURA dintre CELINE DION și SATANISM. Declarații incredibile

Celine Dion a fost acuzată de promovarea satanismului după ce a lansat o linie de îmbrăcăminte pentru copii, fără diferențe de gen.

Legendara cântăreață a lansat recent, în colaborare cu o marcă celebră, o colecție proprie de îmbrăcăminte pentru copii adoptând modelele din anii 1970 într-o manieră fără stereotipuri.

Linia de îmbrăcăminte oferă o selecție de tricouri, pantaloni, jambiere și bluze. Unele dintre modele au cranii sau simblouri atribuite Illuminati.

Un preot din SUA a declarat că linia de îmbrăcăminte este una „satanică” și susține că eliminarea diferențelor de gen este lucrarea directă a diavolului.

„Sunt convins că modul în care acest gen a fost răspândit este demonic”, a declarat Monsignorul din Pennsylvania, John Esseff.

„Diavolul atrage copiii prin confuzie de gen. Când se naște un copil, care sunt primele lucruri pe care le spunem despre acel copil? Este un băiat sau o fată. Acesta este cel mai natural lucru din lume. Dar să spun că nu există nicio diferență este ceva satanic”, a mai spus Monsignorul.

„Aceasta este cu siguranță o amestecare a satanei. Există o minte în spatele lei, o organizație”, a mai adăugat el, conform nme.com.