Bonnie Parker și Clyde Barrow s-au întâlnit pentru prima oară în Texas în 1930. Potrivit rapoartelor de atunci se crede că ar fi comis 13 crime și mai multe jafuri până când au murit în urma unui asalt al poliţiei  în anul 1934.

Pușca este piesa principală ca parte dintr-o colecție de articole care se așteaptă să strângă în total 120.000 de lire sterline la o licitație în SUA. Printre obiecte se află şi o scrisoare înfricoșătoare pe care Clyde i-a scris-o unui membru din banda Barrow Gang (bandă care a activat între 1932 și 1934. Erau haiduci, tâlhari, criminali de temut la vremea respectivă în SUA). Organizatorii licitaţiei speră să primească pe ea pentru 35.000 de lire sterline.

La vânzare este inclus un ceas din aur recuperat de la mâna lui Clyde în urma morții sale. Mai există, de asemenea, un bandaj pătat de sânge, care a fost folosit pentru a trata o rană suferită de Clyde, o carte de poezii scrise de Bonnie Parker în timp ce era în pușcărie, după ce a fost arestată pentru tâlhărie cu Clyde în 1932.

Puşca a fost recuperată de către detectivul de poliție Tom De Graff la 13 aprilie 1933, după ce au executat un mandat de percheziție la un apartament din Joplin, Missouri, care s-a dovedit a fi o ascunzătoare a grupării Barrow Gang. Mai multe imagini cu obiectele celebrelor personaje le puteţi vedea AICI.

Bonnie Elizabeth Parker şi Clyde Chestnut Barrow, cunoscuţi ca Bonnie şi Clyde au ajuns pe lista neagră a FBI-ului după ce au comis o serie de tâlhării (băncile erau preferatele lor) şi crime. Printre cei ucişi s-au aflat şi poliţişti, lucru care a scos din minţi autoriţăţiile şi le-a semnat sfârşitul. Trădaţi de un om al lor, au fost trase 187 de gloanţe, dintre care 50 i-au atins pe cei doi. Clyde a murit în urma primul val de gloanţe, iar Bonnie, care se afla în maşină, a fost auziţă ţipând în timp ce gloanţele  erau direcţionate spre ea.