Cele mai tari poante FOTO cu Victor Ponta, în barca pneumatică la inundaţii

Cele mai tari poante FOTO cu Victor Ponta, în barca pneumatică la inundaţii

Victor Ponta a fost, marţi, într-o scurtă vizită la Beiu, Teleorman, zonă afectată de inundaţii. Premierul a fost taxat atât pentru limbajul necorespunzător faţă de ministrul Apelor, Doina Pană, cât şi pentru faptul că s-a plimbat cu o barcă pneumatică împinsă de pompieri la un debit de apă de 30 de centimetri. Prim-ministrul a ajuns sursa glumelor revistelor de umor din România, unde oamenii comentează intens subiectul.

Revistele Kamikaze, Times New Roman, blogger-ul Zoso, paginile de Facebook Almanahe.mic şi Capra Vecinului au realizat un colaj de fotografii în care apar premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea. Un alt subiect dezbătut de site-urile de umor a fost şi gafa făcută de prim-ministru în conversaţia cu ministrul Apelor, Doina Pană.

Cum au ajuns cei trei politicieni de râsul lumii?

Ca un premier care îşi respectă ţara, împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea, Victor Ponta s-a dus, marţi, la Teleorman, pentru a vedea cât de afectată este zona de inundaţii din Teleorman.

Ne puteți urmări și pe Google News

Deşi avea cizme de cauciuc în picioare, pentru a nu se uda la picioare, căci apa era de 30 de centimetri, Victor Ponta a fost transportat prin comuna Beiu cu o barcă pneumatică împinsă de câţiva pompieri. Asta în timp ce sătenii stăteau cu picioarele în apă. Iar mulţi dintre ei nu au nici măcar cizme de cauciuc.

Trecând peste această situaţie, una nereuşită pentru imaginea lui Ponta care visează să devină preşedintele acestei ţări, premierul a făcut-o lată în momentul în care i s-a adresat ministrului Apelor.

Vorba românească: Dacă tăcea, filozof se făcea. Dar nu a tăcut şi nici filozof nu s-a făcut.

Aşa că a scos perla pe gură. "Ce faci, fă, Doino, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?", au fost cuvintele lui Victor Viorel Ponta. Bineînţeles, premierul a negat aceste cuvinte. Păcat însă că totul a fost filmat, iar înregistrarea încă mai există.

La inundaţii s-a dus până şi cancelarul Angela Merkel, care s-a plimbat pe jos în zonele afectate din Germania. Mai putem aminti şi despre prinţii William şi Harry, care au ajutat la cărarea sacilor cu nisip, în februarie, în zonele inundate din Marea Britanie.