Cele mai scumpe maşini ale vedetelor

Cele mai scumpe maşini ale vedetelor

O maşină de lux este "obligatorie" pentru cine face parte din lumea showbizului. Se pare că Jay-Z este starul cu cea mai scumpă maşină din lume: un Maybach Exelero în valoare de 8 milioane de dolari. Locul doi este ocupat de Birdman, Bugatti Veyron fiind maşina pentru care rapperul a scos din buzunar 2 milioane de dolari.

Vine din urmă şi mogulul media Simon Cowell, tot cu un Bugatti Veyron, dar în valoare de 1.700.000 de dolari. Pe locul 4 se află actorul Jerry Seinfeld, care deţine cea mai mare colecţie de maşini Porsche din lume (printre altele, conduce un Porsche 959, în valoare de 700.000 de dolari. Urmează Nicolas Cage, cu un  Ferrari Enzo de 670.000 de dolari.

Roz şi fiţe

Înnebunit după maşinile de lux, Jay Leno şi-a achiziţionat un Mercedes SLR McLaren în valoare de 450.000 de dolari. David Beckham David deţine un Rolls Royce Phantom Drophe de "numai" 407.000 de dolari,  iar rapperul P. Diddy conduce un imperiu financiar, dar cel mai mult îi face plăcere să conducă un Chevrolet Corvette Stingray din 1959. Dacă Paris Hilton deţine un Bentley GT Continetal roz, accesorizat cu diamante, care a costat 285.000 de dolari, starleta tv Kim Kardashian nu se putea lăsa mai prejos, “fiţa” fiind un Ferrari F430, care a costat 190.000 de dolari. În altă ordine de idei, dar pe aceeaşi temă, Robbie Williams este unul dintre cei 2.000 de posesori de smart Crossblade, iar Michael Jordan posedă un garaj cu 40 de maşini sport.

Ne puteți urmări și pe Google News