Evenimentul Zilei > International > Cel mai violent regim anti-îngrășare! Pățania unei tinere te va pune pe gânduri
Cel mai violent regim anti-îngrășare! Pățania unei tinere te va pune pe gânduri

Cel mai violent regim anti-îngrășare! Pățania unei tinere te va pune pe gânduri

Gennady Sharpe, o tânără de 27 de ani din Noua Zeelandă, a vorbit despre relația abuzivă în care a fost, timp de doi ani și jumătate. Iubitul ei a început să o bată, forțând-o, totodată, să meargă la sală „ca să nu se îngrașe”.

Tânăra s-a îndrăgostit brusc de iubitul ei și, după nici câteva luni, cei doi s-au mutat împreună. Daily Mail relatează că, în scurt timp, acesta a început să ia majoritatea deciziilor în locul ei: ce haine să poate, cum să își aranjeze părul.

,,A început să mă oblige să merg la sală, pentru că nu voia să mă îngraș. Când spun că mă forța, vreau să zic că mă făcea în toate felurile, până când începeam să plâng și plecam la sală”, a mărturisit Gennady.

Mai mult de atât, bărbatul a început să o și bată, iar când era întrebată de ce are vânătăi, inventa tot felul de pretexte.

Ulterior, ea a mai afirmat că: ,,Dacă oamenii ar fi aflat, mi-ar fi zis să îl părăsesc. Nu eram pregătită pentru asta. Când ții la cineva, acea persoană obține o putere de care nu te poți elibera și pe care nu o poți înțelege.” 

Totuși ea i-a mărturisit șefului ei prin ce trece abia după ce s-a ales cu o mână și câteva coaste rupte. Acela a fost momentul în care a decis să își părăsească iubitul abuziv.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.