Evenimentul Zilei > Actualitate > Cel mai scump ornament de Crăciun pentru o casă!
Cel mai scump ornament de Crăciun pentru o casă!

Cel mai scump ornament de Crăciun pentru o casă!

Americanii se întrec, an de an, în luminile de Crăciun care le împodobesc casele. O familie de americani, însă, nu mai poate fi întrecută de nimeni, deoarece îşi decorează casa cu peste 1 milion de luminiţe!

Este considerată „cea mai scumpă decoraţie pentru Crăciun existentă la ora actuală”. O familie nu tocmai bogata din S.U.A, pe numele de Faucher de Delaware, urmează o tradiție de Crăciun ce a început încă de acum 25 de ani și continuă până în prezent. Membrii acesteia cheltuiesc sume importante pentru împodobirea proprietăţii cu diverse corpuri luminoase, instalaţii şi decoraţiuni, ce îi transformă imediat în cei mai împătimiţi decoratori de case pentru Crăciun din lume.

Mare de lumini

Familia a cheltuit anul acesta suma de 82.000 dolari pentru a transforma casa şi curtea din jur într-o imensă mare de lumini. S-a estimat că familia a împodobit acest loc cu peste un milion de becuri cu lumini, o performanță în domeniu.

Strălucirea de Crăciun are însă un cost extrem de ridicat: patru ore de lumină, timp de 30 de nopţi, ar duce la plata unei facturi de 82.320 de dolari. Familia Faucher nu dispune însă de un buget aşa de mare şi preferă să protejeze mediul, aşa că foloseşte LED-uri. Factura ajunge astfel la „doar” 10.680 de dolari pe lună. Toate ca toate, dar chiar și după Sărbători, dorința proprietarului casei este aceea de a „păstra” din luminițele de Crăciun și pe timpul întregului an! „Pentru el este Sărbătoare în fiecare zi! Toată familia sărbătoreşte în fiecare zi”, comentează presa locală.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: