Cel mai inocent adolescent nu este deloc inocent!

Cel mai inocent adolescent nu este deloc inocent!

Tânărul cântăreţ Justin Bieber se bucură de mare succes în rândul adolescentelor din toată lumea, după cum bine se ştie. Dar, conform unui moderator al unei emisiuni matinale din Australia, Justin “nu este deloc cel mai inocent adolescent care există”.

În timp ce spunea, într-o emisiune radio, că Bieber este “un tip decent” , moderatorul David Koch îl acuza pe cântăreţ că i-a înjurat oamenii din echipa matinalului.

“Directorul nostru de platou îl aranja în cadru şi îi spunea unde să stea, apoi Justin s-a întors către Nick (directorul de platou) şi i-a spus: “Să nu te pună dracu să mă mai atingi vreodată”, apoi sunetistul lui Bieber i-a spus lui Nick să nu se simtă ofensat! Cineva trebuie să-l ia pe Bieber de-o parte şi să-i dea o lecţie“, a comentat pe larg moderatorul.

Cântăreţul însă nu s-a lăsat şi a comentat şi el pe contul lui de Twitter: “Am fost crescut să-i respect pe ceilalţi şi nu să bârfesc, nici să răspund bârfelor cu ură. Prietenii, familia şi fanii mei stiu ce fel de persoana sunt. Să-i aud pe adulţi cum împrăştie minciuni şi zvonuri despre mine, cred că vine odată cu ocupaţia pe care o am!”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Noi nu îl credem în stare pe Justin Bieber de așa ceva, însă mulți jurnaliști ar face orice ca să atragă atenția asupra lor sau să creeze un subiect spectaculos. După cum spune și Bieber, “vine odata cu ocupația“.