Evenimentul Zilei > Social > Cel mai bun cabinet de acupunctură din București
Cel mai bun cabinet de acupunctură din București

Cel mai bun cabinet de acupunctură din București

Atunci când aveți anumite afecțiuni supăratoare, care nu vă dau pace de ceva vreme, indiferent de ce tratament convențional ați folosit, alernativa oferită de acupunctură merită cu prisosință să fie luată în calcul. Această metodă a medicinei tradiționale chineze, cu o vechime de peste 3000 de ani, și-a dovedit de-a lungul timpului eficiența terapeutică și contină să fie extrem de apreciată și solicitată de către cei care caută soluții de vindecare fără efecte secundare.

Procedura medicală de tratament este una destul de complexă, ce are ca scop restabilirea echilibrul energetic al organismului. Prin înțeparea anumitor zone se urmărește refacerea energiei vitale ce circulă prin meridianele energetice ale corpului   și care conduce la însănătoșire.

Pentru a vă bucura din plin de beneficiile acestui tip de tratament și de medici cu multă experiență este bine să apelați la cel mai bun cabinet acupunctura in Bucuresti.

Clinica Qi este una dintre cele mai noi și mai moderne clinici de acupunctură din București, fiind dedicată exclusiv acestui tip de tratamente ale medicinei tradiționale, iar rezultatele pe care le veți obține vor fi surprinzătoare și efciente.

De ce este Clinica Qi cel mai bun cabinet de acupunctură din București?

  • Veți avea parte de servicii și de un tratament deosebit.
  • Clinica este dedicata exclusiv tratamentelor naturiste, prin metode non-invazive, având la bază principii ale medicinei tradiționale, atât ca metodă de prevenire a afecțiunilor, dar și ca metodă de tratare a acestora.
  • Fiecare pacient este consultat cu atenție și primește o schemă de tratament cât mai adecvată afecțiunilor de care suferă.
  • Puteți trata afecțiuni din cele mai variate, precum obezitatea, insomnia, reumatismul, migrene și dureri, afecțiuni ale sistemului cardiovascular și circulator, tulburări menstruale, infertilitatea, lipsa libidoului, chisturile, nodulii, diabetul, dezechilibre hormonale  și probleme psihice, precum anxietatea, depresia, timiditatea, teama, trauma, atacurile de panică.
  • Efectele pentru sănătate și rezultatele pe care le veți obține vor fi surprinzătoare și remarcabile.
  • Beneficiați de experiența și recomandările unor medici de excepție.

 

Acupunctura poate fi benefică în multe situații în care se dorește calmarea durerii, având foarte puține efecte secundare. Iată mai jos care sunt câteva dintre cele mai importante beneficiile ale acupuncturii:

 

  • Este o metodă sigură și extrem de eficientă în tratarea anumitor afectiuni
  • Poate fi folosită ca terapie complementară tratamentului medical
  • Poate combate durerea în cazul unor pacienți care iau și alte medicamente care ar putea interacționa în mod negativ cu analgezicele.

 

Medicii care se ocupă de aceste tratamente sunt persoane cu specializare în medicină și care cunosc foarte bine practicile acestui tip tradițional de tratament, cât și pe  cele ale medicinei actuale.

La această clinică veți avea parte de tratarea unor afecțiuni de către două personalități de excepție în medicina tradițională chineză, respectiv Dr. Corneliu Moldovan, Doctor în Medicina, Directorul Institutului Național de Medicină Complementar-Alternativă și Acupunctură București, Președintele Societății Române de Acupunctură București și Dr. Agatha Popa, Doctor în Științe Medicale.

Tratamentul va începe doar în urma unei consultații atente și pe baza efectuării unor analize medicale. După stabilirea diagnosticul se va recomanda o schemă de tratament personalizată, în funcție de afecțiunile și de nevoile speciale ale fiecărui pacient. Durata și costurile unui tratament prin metoda acupuncturii diferă de la caz la caz. Dacă pentru anumite afecțiuni sunt necesare 2-4 ședințe, pentru altele este nevoie de perioade destul de indelungate de tratare. Există o multitudine de factori de natură genetică, de stare de sănătate generală și de reacție a organismului, care intră în calcul și care modifică semnificativ durata și rezultatele finale.

Printre afecțiunile tratate în acest cabinet de acupunctură amintim: obezitatea, insomnia, reumatismul, migrene și dureri, afecțiuni ale sistemului cardiovascular și circulator, tulburări menstruale, infertilitatea, lipsa libidoului, chisturile, nodulii, diabetul, dezechilibre hormonale  și probleme psihice, precum anxietatea, depresia, timiditatea, teama, trauma, atacurile de panică.

Acupunctura este ideală pentru a trata durerea locală cronică sau temporară. În cazul în care nu suferiți de boli grave, precum hemofilie, cancer, infecții ale pielii,   anumite boli cardiace, etc. sau sarcină, puteți apela fără grijă la acestă formă de terapie complementară, putându-vă bucura de efectele benefice după mai puțin de o lună.

Aceste tratamente pot fi complementare tratamentelor standard sau pot fi o soluție preliminară înainte de a recurge la alte variante mai dure de tratament. Ele nu suplinesc vizitele și analizele regulate pe care trebuie să le faceți la medicul de familie sau la medicii specialiști.

Este recomandat ca tratamentul prin acupunctură să fie însoțit de un tratament cu plante medicinale. Dacă acupunctura acționează pentru eliminarea blocajelor energetice minore sau majore și echilibrarea sistemului energetic, plantele medicinale acționează la nivel organic, pentru regenerarea țesuturilor și organelor afectate.

Acupunctura este o metodă de tratament naturistă, miniminvazivă, fără efecte secundare, cu rezultate remarcabile și deosebite în vindecarea multor afecțiuni. Ea este o metodă de tratament foarte sigură atunci când se folosesc ace sterilizate și personalul este specializat.

Pentru a vă face o idee despre ce tratament aveți nevoie, faceți-vă o programare la Clinica Qi – Acupunctura Bucuresti. Numai în urma unei vizite medicale și a unui consult amănunțit veți primi o recomandare și puteți beneficia de avantajele aceste metode tradiționale de tratament. (P)