Evenimentul ZileiActualitateCel mai bătrân absolvent de medicină din lume a studiat în România

Cel mai bătrân absolvent de medicină din lume a studiat în România

Cel mai bătrân absolvent de medicină din lume a studiat în România
Atomic Leow, un bărbat din Singapore, în vârstă de 66 de ani, este cel mai bătrân absolvent de medicină din lume. Acesta este student în ultimul an al Universităţii de Medicină din Iaşi, iar în câteva zile va fi medic cu acte în regulă, relatează romaniatv.net.

Atomic  Leow are diplome de licenţă şi master în domenii precum știinţele agricole, pedagogie, teologie şi toxicologie, dar visul său a fost dintotdeauna acela de a deveni medic. originar din Singapore, el şi-a lăsat familia la 13.000 de kilometri distanţă pentru a merge să studieze la Iaşi, în urmă cu şase ani, fiind atras de taxele de studiu mici.

"Fiica mea este medic, vărul meu este chirurg transplantolog de rinichi şi ficat, nepotul meu este doctor, nepoata este medic, iar altă nepoata este studentă la medicină. Cumnatul meu este şef de secţie în Australia. Acum este rândul meu", a declarat Atomic Leow pentru Digi 24.

O altă dorință a lui Leow este aceea de a intra în Cartea Recordurilor drept cel mai vârstnic absolvent de medicină din lume. "Am citit despre un medic indian, absolvise medicina la vârsta de 64 de ani. Mi-am propus să-i bat recordul", a mai spus Atomic Leow.


Accesează: