Primul pe listă este Charles Taylor din Kansas, care a furat încălţăminte în valoare de 69 de dolari.

Trei luni mai târziu, la procesul său, plictisit de cum decurgea procesul a pus picioarele pe masă şi a strigat că este nevinovat. Dar…Era încălţat tocmai cu una dintre perechile de pantofi pe care le furase.

Un brazilian, Carlos Henrique Auad, a jefuit un bar de lângă casa sa şi a furat un televizor. Mândru de realizarea sa, la doar câteva zile, a mai făcut încă un drum la acelaşi bar. A intrat prin acoperiş, dar în timp ce cobora s-a împuşcat accidental în piciorul drept. Cheful de jefuit a pierit si s-a dus direct acasă. Nu şi-a dat seama că a lăsat o dâră de sânge de la bar până la casa sa, unde a fost găsit de poliţişti.

În noaptea dintre 23 si 24 august 1980 o bandă oraganizată, formată din şase indivizi, a încercat să fure un seif din Sussex. Au închiriat o barcă şi au lăsat sculele undeva în apropiere, cu câteva zile înainte.

În noaptea jafului doar au luat genţile cu aparatele de tăiat şi au început treaba. Când a venit ziua şi-au dat seama că aparatele lor de tăiat erau de fapt… de sudură. Cinci ore de sudat încontinuu au facut ca seiful să devină cu adevărat sigur!