Evenimentul Zilei > Actualitate > Cei doi fotbaliști care au băgat SPAIMA în securiști: „Au sunat la ambasadă, au trimis o mașină după noi, ne-au căutat prin tot complexul”
Cei doi fotbaliști care au băgat SPAIMA în securiști: „Au sunat la ambasadă, au trimis o mașină după noi, ne-au căutat prin tot complexul”

Cei doi fotbaliști care au băgat SPAIMA în securiști: „Au sunat la ambasadă, au trimis o mașină după noi, ne-au căutat prin tot complexul”

Costel Orac, fost fotbalist la Dinamo, a povestit cum s-au speriat „însoțitorii” echipei, în 1984, în timpul deplasării de la Liverpool.

Într-un interviu acordat pentru danielnanu.ro, Costel Orac, fost mare jucător al echipei Dinamo, a rememorat câteva întâmplări legate de „dubla” cu FC Liverpool. În sezonul 1983-1984, echipa din Ștefan cel Mare a ajuns până în semifinalele Cupei Campionilor Europeni, dar a ratat accesul în finală, după ce a pierdut în Anglia, 0-1, și la București, 1-2. Un episod amuzant s-a petrecut, la finalul meciului, tur, disputat la Liverpool. 

„După meci am stat și noi la un șpriț. Mai analizam meciul, ne mai potoleam tristețea. A doua zi, am mers cu Țețe Moraru la cumpărături, dar înainte de cumpărături am intrat într-un pub de ăla de-al lor, să ne dregem cu câte o bere. Am zăbovit pe acolo, apoi am mers la cumpărături, întârziam la avion. Ceilalți ne așteptau la aeroport, plecaseră cu autocarul fără noi. ”Băieții” care ne urmăreau peste tot, intraseră în panică. ”Băi, să vezi că Moraru și Orac au rămas aici”. Au sunat la ambasadă, au trimis o mașină după noi, ne-au căutat prin tot complexul ăla comercial. Ne-au găsit, de-a răsuflat toată lumea ușurată”, a povestit Orac pentru danielnanu.ro.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News