Cu o formulă unică, din care nu lipsesc ingrediente precum Citicolină, Gingko Biloba, Bacopa Monierri ori Coenzima Q10, Cebraoptim are numeroase beneficii pentru organism, între care îmbunătățirea capacității de memorare, concentrare ori atenție. Ajută, de asemenea, la menținerea structurii, permeabilității și fluidității membranelor celulare nervoase, motiv pentru care sporește procesul de sinteză a fosfatidilcolinei. Cebraoptim acționează sinergic la nivelul structurii cerebrale, astfel că îmbunătățește considerabil starea pacientului.

Cebroptim este un remediu revoluționar în ceea ce privește tratamentele naturiste, deoarece studiile de specialitate efectuate de-a lungul timpului au arătat că ajută la corectarea și refacerea funcțiilor neuronilor, dar mărește și capacitatea de concentrare și focalizare și rezistență la stres psihic.

Cebraoptim este un supliment alimentar, în compoziția căruia se regăsesc următoarele ingrediente:

Citicolina – 100 mg

Coama leului – 30 mg

Ginkgo biloba – 10 mg

Centella asiatica – 50 mg

Bacoppa monierri – 50 mg

Griffonia simplicifolia- 60 mg

Coenzima Q10 – 30 mg

Phosfatidyl serina – 20 mg

Unul dintre cele mai importante ingrediente din compoziția Cebraoptim este Citicolina, un ingredient responsabil de îmbunătățirea funcției cognitive și de menținerea sănătății creierului, întrucât sporește capacitatea de memorare, raționament logic și putere de concentrare.

Gingko Biloba este, de asemenea, regăsit în compoziția Cebraoptim, acest ingredient fiind responsabil de tratarea tulburărilor circulatorii și de îmbunătățirea memoriei. Ba mai mult, ajută la tratarea afecțiunilor care sunt determinate de scăderea fluxului de sânge din creier, în special în cazul persoanelor în vârstă.

Bacopa Monnieri se regăsește, de asemenea, în conținutul Cebraoptim, acest ingredient fiind responsabil de îmbunătățirea funcțiilor cerebrale și ale sisemului nervos, dar ajută și la tratarea anxietății și la îmbunătățirea capacității de memorare. Printre altele, se pare că ajută la tratarea crizelor epileptice, precum și la îmbunătățirea activității școlare a elevilor, precum și a capacității de memorare în rândul adulților și persoanelor cu vârste înaintate.

Coenzima Q10 este o sursă excelentă de antioxidanți, fiind responsabilă de întărirea sistemului imunitar și de prevenirea bolilor cardiovasculare, întrucât reglează nivelul de colesterol din sânge, dar și cantitatea de zahăr. Ajută de asemenea, la combaterea anginei pectorale, a cardiopatiei și aterosclerozei.

Conform experților în medicină naturopată, doza optimă recomandată este de trei capsule pe zi, între mese. Este, însă, bine ca pilulele să fie luate cu un pahar cu apă, pentru ca acesta să se dizolve și să acționeze în organism.

 

Disponibil in farmaciile Catena si magazine naturiste din toata tara.

Www.medicinas.ro sau la tel. 0723.269.701