Evenimentul Zilei > Social > CEAŢA le dă BĂTĂI DE CAP ŞOFERIlOR. Traficul este ÎNGREUNAT pe A1
CEAŢA le dă BĂTĂI DE CAP ŞOFERIlOR. Traficul este ÎNGREUNAT pe A1

CEAŢA le dă BĂTĂI DE CAP ŞOFERIlOR. Traficul este ÎNGREUNAT pe A1

Ceaţa s-a instalat în majoritatea zonelor din România, inclusiv pe drumurile intens circulate. Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu atenţie sporită.

„Sfătuim conducătorii auto care se deplasează pe tronsonul Sibiu – Deva al autostrăzii A1 să manifeste prudenţă sporită la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu se angajeze în depăşiri periculoase, întrucât pe acest segment ce circulă în condiţii de ceaţă densă”, anunţă INFOTRAFIC.

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, circulaţia rutieră este oprită pe două drumuri naţionale, respectiv: DN67C Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului, pe tronsonul kilometric 34 – 60 şi DN7C Transfăgărășan, între Piscu Negru şi Bâlea-Cascadă, pe tronsonul kilometric 104 – 130.

Traficul rutier este restricţionat pe Podul Agigea, respectiv pe DN39 (la km 8+988), pe sensul de deplasare Agigea către Constanţa, până la data de 28 noiembrie 2017, în vederea finalizării unor lucrări de reparaţii.

Circulaţia rutieră pe DN76 este întreruptă pe tronsoanele kilometrice 0+650 – 0+690 şi 2+415 – 2+480, în scopul lucrărilor de realizare a viaductului Autostrăzii A1 Lugoj – Deva. Traficul rutier se va opri zilnic, timp de 30 minute, la interval de două ore.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: