Ceasul lui Vanghelie merge la Valea Screzii

Ceasul lui Vanghelie merge la Valea Screzii

Ceasul donat de primarul sectorului 5 în emisiunea "Serviciul Român de Comedie", de la Pro TV, va ajunge la copiii din Valea Screzii, a spus, în exclusivitate pentru EVZ, Toni Grecu.

"Vom încerca să valorificăm cât mai bine ceasul primit în dar de la dl. Marian Vanghelie, iar suma obţinută va ajunge la copiii din Valea Screzii, copii care au mare nevoie de ajutorul nostru", a explicat Toni Grecu.

Invitat la SRC, edilul a vorbit despre emoţii, a subliniat că este "multipolivalent" şi şi-a scos pentru prima dată ceasul de pe mână pentru o cauză nobilă. Acesta, un Piaget de 12.000 de euro, este de colecţie, cu carcasă din aur.

Pasiunea lui Vanghelie pentru ceasuri este binecunoscută. Au fost identificate mai multe astfel de bijuterii în colecţia lui Vanghelie: un ceas Breguet Traditional, de aproape 20.000 de euro, un Frank Muller şi un Parmigiani Toric Retrograde, de 60.000 de euro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Primarul Vanghelie a achiziţionat de curând un Hublot de damă, pentru iubita lui, Oana Mizil, şi un Tag Heuer bărbătesc (18.000 de euro).