Scandalul a izbucnit pe strada Ulpia Traiana din Timișoara, în noaptea de marți spre miercuri, la jumătate de oră după miezul nopții. Un bărbat de 33 de ani și-a înjunghiat partenerul de pahar, apoi a fugit. Polițiștii au ajuns la fața locului, au chemat o ambulanță pentur rănit, apoi au pornit în căutarea agresorului, pe care l-au descoperit, beat, stând pe trotuar și continuând să bea

„Trecând la legitimarea acestuia, s-a stabilit că acesta se numește B.L., de 33 de ani, cu domiciliul în Timișoara. Cum se anunțase prin Dispecerat faptul că era căutat ca suspect de înjunghierea unei persoane pe str. Ulpia Traiana din Timișoara, cel în cauză a fost preluat imediat și predat pentru continuarea cercetărilor către polițiștii de la Secția 3”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

În această perioadă, polițiștii locali au depistat și predat Poliției Naționale pentru continuarea cercetărilor un număr de 54 de persoane suspecte de comiterea de diverse infracțiuni, cum ar fi furturi, distrugeri, deținere de arme și altele.