Evenimentul Zilei > Actualitate > Cea mai SEXY componentă Spice Girls se recăsăstorește. Cine este alesul
Cea mai SEXY componentă Spice Girls se recăsăstorește. Cine este alesul

Cea mai SEXY componentă Spice Girls se recăsăstorește. Cine este alesul

Fosta Spice Girls Geri Halliwell şi-a anunţat marţi logodna cu directorul echipei de Formula 1 Red Bull, Christian Horner, anunţă publicaţiile online din Marea Britanie şi agenţiile internaţionale de presă.

În vârsta de 42 de ani şi mamă a unei fete în vârstă de opt ani pe care o are dintr-o scurtă relaţie cu scenaristul Sacha Gervasi, Geri Halliwell a plasat un anunţ în ziarul londonez The Times conform căruia Christian Horner, liderul Infinity Red Bull Racing, în vârstă de 40 de ani, cu care se întâlneşte de opt luni, va deveni soţul său, notează agenţia DPA.

Horner, care este de asemenea britanic, are o fiica în vârstă de 1 an din relaţia de 14 ani pe care a avut-o cu Beverley Allen (46 de ani). Horner şi Allen s-au despărţit când fiica lor împlinise şase luni. De asemenea, el a fost tată vitreg pentru cei doi fii ai fostei sale partenere, Kieron de 25 de ani şi Liam de 21 de ani.

Potrivit cotidianului Daily Mail, Geri nu a avut până acum prea mult noroc în dragoste despărţindu-se de fostul său iubit, consultantul de pariuri online Anton Kaszubowski după ce a aflat că acesta era căsătorit. Între cuceririle sale s-au numărat, potrivit aceleaşi surse, prezentatorul TV Chris Evans şi cântărețul Robbie Williams. De asemenea, ea a fost logodită cu milionarul italian Fabrizio Politi, notează Agerpres.