Cea mai grasă femeie din lume se căsătoreşte cu un bucătar | VIDEO

Cea mai grasă femeie din lume se căsătoreşte cu un bucătar | VIDEO

Susanne Eman are 33 de ani şi un vis cu greutate: vrea să devină cea mai grasă femeie din lume. Recent, aceasta a anunţat că se va căsători cu iubitul ei, un bucătar.

"Suntem făcuţi pereche unul pentru celălalt. Mie îmi place să mănânc, lui îi place să gătească", a mai spus Susanne Eman, mamă a doi copii, despre logodnicul ei.

Faptul că viitorul ei soţ, Parker Clack, de 35 de ani, este bucătar, a fost scânteia care a aprins relaţia. "Cum aş fi putut să rezist unui bărbat care găteşte? Spaghetti bolognese este felul meu favorit. Aş putea să mănânc o zi întreagă", mai spune Eman. Susanne Eman locuieşte în statul american Arizona, într-o casă special amenajată pentru a face faţă nevoilor sale. Femeia cântăreşte deja 343 de kilograme, dar visul ei este să ajungă la 730 de kilograme.

Cât despre logodnicul si, bucătarul Parker Clark, acesta spune că relaţia lor este perfectă. "O susţin pentru că o face fericită, iar mie îmi plac femeile mari. Îmi fac griji cu privire la starea ei de sănătate, dar atunci când mănâncă este fericită", a mai spus viitorul soţ al celei mai grase femei din lume.

Ne puteți urmări și pe Google News

Susanne Eman, în vara anului trecut: <iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/sK7E8EsLRxo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>