Evenimentul Zilei > Actualitate > CEA MAI CONTROVERSATĂ EDIŢIE VOCEA ROMÂNIEI! Ce antrenori şi-au dezamăgit fanii şi au făcut cele mai ciudate alegeri
CEA MAI CONTROVERSATĂ EDIŢIE VOCEA ROMÂNIEI! Ce antrenori şi-au dezamăgit fanii şi au făcut cele mai ciudate alegeri

CEA MAI CONTROVERSATĂ EDIŢIE VOCEA ROMÂNIEI! Ce antrenori şi-au dezamăgit fanii şi au făcut cele mai ciudate alegeri

Pentru a doua oară, TUDOR CHIRILĂ salvează un concurent cu o voce excepţională. Oare va călca pe urma câştigătorului de la VOCEA ROMĂNIEI?

Prima rundă de dueluri de la Vocea României s-a încheiat aseară după aproape trei ore și jumătate. Talent show-ul de pe Pro TV şi-a ales primii nouă concurenți, după o rundă de confruntări și merg în etapa următoare la Vocea României. Primele nemulţumiri ale fanilor n-au întârziat să apară, mai ales că unele decizii ale juraţilor au idicat semne de întrebare.
Decizii neașteptate
Confruntările de la Vocea României au debutat vineri seară în forță!
Două voci puternice din echipa Tudor, Iuliana Dobre și Miruna Ionescu, au interpretat magistral melodia Bad girl și au făcut scena să vibreze. Concurentele au transmis foarte multă energie, s-au sincronizat perfect, iar antrenorii au fost impresionați de prestația lor.

Cum Tudor trebuia să aleagă doar o voce, Influentat de amintirile neplacute de acum doua sezoane, când Tudor a salvat din echipa lui tocmai Vocea României, Smiley s-a repezit să anunte că o va salva el pe concurenta ce nu va trece de duel. ”A fost un moment excelent. E un cântec foarte greu, iar voi ați fost foarte bine, amândouă. E cea mai grea decizie pentru mine. Am să merg mai departe cu Iuliana.”, a spus Tudor. Iuliana Dobre rămâne în echipa Tudor, însă nici pentru Miruna Ionescu nu s-a încheiat drumul la Vocea României. Concurenta a fost salvată de Smiley și Moga, dar a ales să meargă mai departe alături de Smiley.

Radu Iaszberenyi și superba Andreea Olaru, bruneta ce a reuşit să înmoaie inima lui Smiley, din echipa Moga, au cântat piesa When the wild roses grow, iar vocile lor s-au armonizat perfect. Împreună, concurenții au adus pe scenă un moment plin de pasiune și sensibilitate. Antrenorii au apreciat reprezentația lor, însă decizia a fost a lui Marius Moga. ”Eu cred că ne-am atins exact ce ne doream toți trei și anume să fie toată lumea ochi și urechi la voi doi timp de trei minute. Ați reușit amândoi să fiți artiști pe scenă, nu doar concurenți într-un duel de la Vocea și eu asta aplaud cel mai tare. O să merg mai departe cu Andreea.”, a spus Moga, iar Andreea Olaru continuă competiția.
Alegerea lui Marius Moga ridică câteva semne de întrebare pentru fanii emisiunii. Vocea lui Radu Iaszberenyi, categoric mai buna, ar fi trebuit să meargă mai departe. "Nu mai este vocea Romaniei mai degraba concurs de frumusete. Ipocritilor!", au scris fanii pe pagina de Facebook a emisiunii. "Foarte frumos!!! Dar mi-a placut mai mult de Radu. A ajutat-o. Au interpretat atat de bine. Dar daca el nu era asa empatic, nu le reusea. Imi pare rau ca nu l-a salvat nimeni pe Radu..", au adăugat alţii.

Momentul cel mai incins a venit de la Loredana.

Rucsandra Iliescu și Vlad Constantin, din echipa Loredana, au cântat vineri piesa Can’t stop the feeling și au creat un duet plin de energie și vibrație. Antrenorii s-au bucurat de momentul prezentat pe scenă, s-au ridicat de pe scaune și au dansat. La final, Loredanei i-a fost greu să ia o decizie, i-a aplaudat pe cei doi și a spus: ”Ce mă fac eu cu voi, ce mă fac? Pentru că amândoi sunteți extraordinar de buni și ați făcut un moment senzațional! Bravo, vă mulțumesc! E doar un moment și pentru oricare dintre voi va fi bine, aveți încredere! Dar în această seară voi merge mai departe cu Rucsandra.”
În toată etapa de pregătire de până acum, Loredana nu a reuşit să facă o colaborarea cu Vlad, iar fanii suspectează ca acest lucru s-a văzut şi în alegerea făcută. Vocea lui Vlad Constantin este deosebită, iar tânărul poate atinge tonuri acute greu de imaginat.
Rucsandra Iliescu merge mai departe la Vocea României în echipa Loredanei, însă nici pentru Vlad competiția nu s-a oprit. Concurentul a fost salvat de Tudor și merge în etapa următoare în echipa antrenorului. "Vlad Constantin, bun venit in #echipaTudor! ", a scris imediat tudor pe pagina sa de socializare. Vlad Constantin i-a răspuns imediat cu recunoştinţă "Sunt fericit sa fac parte din dinastia Tudor. Va multumesc tuturor pentru gandurile bune. Mă înclin."

Audienţe

Cea de-a opta ediție a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 10.7 puncte de rating și 28.3% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 7.9 puncte de rating și 21% share.
Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.4 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 21:30, competiția vocilor a adus în faţa televizoarelor aproape 2.1 milioane de români.