Evenimentul Zilei > Social > Cea mai ameninţătoare scrisoare pe care a primit-o Moş Crăciun
Cea mai ameninţătoare scrisoare pe care a primit-o Moş Crăciun

Cea mai ameninţătoare scrisoare pe care a primit-o Moş Crăciun

Tradiţia spune că cei mici trebuie să îi scrie Moşului, sperând că sunt pe lista copiilor cuminţi care vor primi cadouri, dorinţele lor cele mai arzătoare.În realitate, lucrurile nu stau întotdeauna aşa.

Cei mai mulţi copii se străduiesc să fie cât mai cuminţi în luna decembrie pentru a rămâne pe lista copiilor care primesc cadouri de Crăciun. Nu este şi cazul unei eleve din Marea Britanie care s-a gândit că poate obţine mai multe dacă îl ameninţă pe Moş Crăciun.

Mekeeda Austin, în vârstă de 13 ani, l-a avertizat pe Moş că dacă nu îi aduce cel puţin două dintre cadourile pe care ea le solicită, îl va „ucide".

Mai mult, fetiţa i-a mai scris Moşului că dacă cererile nu îi sunt respectate, îi va vâna renii pe care ulterior îi va găti şi îi va da oamenilor săraci de mâncare.

Tracey Austin, mama micuţei „teroriste", a fost uluită când a descoperit scrisoarea în ghiozdanul fetei sale. Pe lista cadourilor râvnite, Mekeeda a inclus un telefon Blackberry, bani sau ochelari de soare.

Cererile fetiţei vor fi îndeplinite
Tot la categoria "cadouri", fata a mai trecut pe listă cântăreţii Justin Bieber şi Austin Mahone pe care îi vrea în carne şi oase la ea în cameră. În finalul scrisorii îi reaminteşte lui Moş Crăciun că trebuie neaparat să îi livreze două dintre cadouri, altfel îl va omorî.

Mama ei nu o va pedepsi pentru scrisoarea ameninţătoare, ba mai mult îi va îndeplini două dintre dorinţe, în speranţa că nu îl va ucide pe Moş.

„Când am găsit scrisoarea mi s-a părut foarte amuzantă. M-am gândit mai bine şi îi voi da ceea ce a cerut pentru că ultimul lucru pe care mi l-aş dori ar fi să îl omoare pe Moş Crăciun", a declarat mama fetei pentru DailyMail.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: