Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce „vrăji” face Adela Popescu
Ce „vrăji” face Adela Popescu

Ce „vrăji” face Adela Popescu

Actriţa din "Pariu cu viaţa" ştie un ritual pe care-l va încerca în noaptea de Crăciun.

Anul 2011 a fost bun pentru Adela Popescu, profesoara de teorie muzicală din "Pariu cu viaţa", serialul de la Pro TV. Adela şi-a luat în urmă cu câteva luni licenţa la UNATC, cu 10, a primit rolul Ralucăi în "Pariu cu viaţa" şi şi-a luat, de curând, alături de iubitul ei, Radu Vâlcan, o casă frumoasă. Cei doi s-au hotărât s-o inaugureze chiar de Revelion.
Deşi relaţia dintre Radu Vâlcan şi Adela Popescu merge ca pe roate, cuplul nu pare să se gândească la nuntă. Deşi Adela nu a părut a respinge categoric ideea, Radu a infirmat zvonurile, mărturisind că nu are nevoie de "o hârtie" pentru a se simţi bine.
Deocamdată, gândurile actriţei sunt legate de muzică, iar Adela spune că are deja proiecte în acest sens: anul 2012 îl rezervă unei cariere muzicale. Şi ca lucrurile să meargă perfect, ea va pune în aplicare în Noaptea de Crăciun un "ritual" pentru îndeplinirea dorinţelor".
Care e cea mai mare dorinţă a Adelei?
EVZ: Ce pregăteşti pentru masă de Crăciun? Ştii să faci preparate tradiţionale?
Adela Popescu: O să încerc o prăjitură, dar de mâncarea tradiţională
se vor ocupa mama mea şi bunica lui Radu. Ele sunt experte.

Cadouri ai pregătit?
Am fost deja la Susani şi am făcut tradiţionala tombolă în urma căreia fiecare am cumpărat cadouri unul altuia. Este un obicei pe care îl îmbrăţişăm de câţiva ani, a venit şi Moş Crăciun în persoană, şi am pregătit şi o serbare cu cântece. A fost foarte distractiv.

Câţi invitaţi aveţi de Revelion?
Petrecerea de Revelion va fi şi una de inaugurare a casei şi o să ne chemăm toţi prietenii. Pentru Revelion îmi doresc cel mai mult să fiu cu Radu.
Ce tradiţii respecţi de Sărbători?
Am aflat de curând, şi vreau neapărat să fac asta, că în noaptea de Crăciun scrii pe o foaie albă o dorinţă, o capsezi, o pui pe un geam lângă o floare roşie să o vadă stelele şi luna. De Anul Nou, se împătureşte bine-bine şi anul viitor, când faci bradul, desfaci foaia să vezi dacă s-a îndeplinit.

Ce aşteptări ai de la Noul An? Ce vrei să uiţi din Anul Vechi?
Vreau să mă axez mai mult pe muzică, am şi un proiect în sensul acesta, de abia aştept să vă dau detalii şi sunt fericită că lucrurile merg spre bine. Aş vrea să uit tot ce m-a durut, ce m-a întristrat.

Care este cea mai frumoasă amintire de iarnă?
Venirea lui Moş Crăciun din fiecare an şi primii fulgi de zăpadă. Tata mă trezea de fiecare dată să îmi spună că a început să ningă.

V-aţi mutat împreună. E un nou pas în relaţia voastră?
Deja locuim de un an împreună, am schimbat doar locaţia.

În episodul special din "Pariu cu viaţa", dai viaţă unui personaj mult mai în vârstă ca tine. A fost mai greu de interpretat? Ce model ai avut?
În episodul special de Crăciun veţi fi surprinşi să vedeţi că totul este diferit. Iar personajele vă vor surprinde cu siguranţă. Raluca nu este neapărat mai în vârstă, are o altă educaţie şi un alt trecut, va fi opusul persoanei cu care s-au obişnuit telespectatorii. La filmări a fost distractiv, nu a fost complicat, pentru că provocările mă atrag foarte tare.

Ce surprize mai pregăteşte Raluca?

Rămâneţi alături de "Pariu cu viaţa" şi în 2012 pentru că veţi avea surprize foarte mari, nu pot să vă dezvălui nimic, dar vă garantez că veţi fi mulţumiţi.

Ce noi proiecte pregăteşti pentru 2012?

Va pregătesc surprize şi în muzică.

"Scrii pe o foaie albă o dorinţă, o capsezi, o pui pe un geam lângă o floare roşie să o vadă stelele şi luna. De Anul Nou, se împătureşte bine, bine.”
Adela Popescu, actriţă

PARIU CU VIAŢA

Episod fantastic în seara de Ajun

Fanilor serialului "Pariu cu viaţa" li s-a pregătit astăzi (ora 20.30, Pro TV) o întâlnire specială cu Moş Crăciun (interpretat de Marin Moraru). Telespectatorii vor intra într-o lume imaginară, în care se refugiază Ioana Popa (Alina Eremia). Acolo, ea şi Andrei (Dorian Popa) nu au fost schimbaţi la naştere, iar băiatul nu se zbate acum între viaţă şi moarte.
În ultimul episod al primului sezon, Andrei a fost înjunghiat. Cum Ioana îşi doreşte ca Andrei să se facă bine, iar Moş Crăciun e singurul care i-ar putea împlini dorinţa, speranţele fetei prind viaţă în vis.
Filmarile pentru episodul special au avut loc la finele lunii noiembrie şi echipa s-a bucurat de zăpadă. "Într-o secvenţă cântam, dansam şi deasupra noastră ningea. Ne-am fi dorit ca filmările să nu se termine pentru că deja simţeam că au venit Sărbătorile", a povestit Dorian Popa.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News