Ce vacanţe la preţ redus au agenţiile

Ce vacanţe la preţ redus au agenţiile

Pentru ofertele de tip early booking, agenţiile de turism au reduceri de preţ cuprinse între 5% şi 40%.

Dacă nu aţi ales deja destinaţia unde vă veţi petrece vacanţa din acest an, puteţi beneficia de reduceri semnificative din preţul biletelor, cu condiţia achitării unui avans cu cel puţin o lună înainte de data plecării.

Europa Travel, spre exemplu, le oferă celor interesaţi un circuit de 10 zile cu autocarul prin Italia la un preţ de 455 de euro de persoană. Turiştii care vor achiziţiona acest pachet vor vizita Veneţia, Napoli, Capri, Pompei, Roma, Florenţa, San Marino şi Vatican, dar şi Viena şi Budapesta. Preţul include transport cu autocarul şi nouă nopţi de cazare cu mic dejun.

Dacă alegeţi ca destinaţie de concediu în acest an insula Creta, ofertele pornesc de la 467 de euro de persoană pentru plecările programate în lunile mai şi iunie. Preţul include transport cu avionul şi cazare în regim de demipensiune la hoteluri de patru şi cinci stele, iar oferta vine din partea agenţiei Paralela 45.

Ne puteți urmări și pe Google News

Românii care vor să viziteze Turcia pot achiziţiona, de pildă, un pachet cu destinaţia Antalya, promovat de agenţia Christian Tour, la un preţ de 303 euro de persoană, dacă plata se face până la 1 mai. Preţul include transport cu avionul şi şapte nopţi de cazare.

De asemenea, anul acesta, Christian Tour a lansat oferte cu reduceri early booking de până la 33% pentru Santorini şi reduceri first minute de până la 40% pentru staţiunea Alanya din Antalya, care au dus la un număr mare de înscrieri, ne-a spus Cristina Molfea, manager departament extern al agenţiei amintite.

Topul celor mai căutate destinaţii

Turcia a devenit cea mai atractivă destinaţie de vacanţă pentru turiştii români, pe locul al doilea situându-se Grecia, ne-a spus Ciprian Enea, consultant turism la Best Tourism. Pe locul al treilea găsim ţara vecină, Bulgaria, iar pe cel de-al patrulea - Spania.

Din punct de vedere al costurilor, o vacanţă pentru două persoane în Turcia presupune un buget de 1.000-1.200 de euro, pentru Grecia - între 800 şi 1.000 de euro, în timp ce Bulgaria continuă să fie cea mai ieftină destinaţie, cu oferte între 600 şi 800 de euro, în regim all inclusive, a adăugat Enea.