Şcoala Naţională de Studii Politice a fost printre primele instituții de învățământ superior din București care au anunțat reprogramarea examenelor stabilite pentru astăzi și mâine.
“Având în vedere condiţiile atmosferice nefavorabile şi cele de trafic îngreunat, examenele programate în datele de 27 şi 28 ianuarie 2014 vor fi reprogramate şi anunţate în timp util de secretariatele facultăţilor”, se arată în anunţul celor de la SNSPA.
Mai mult, unele universități din țară și-au suspendat astăzi cu totul activitatea, inlcusiv Universitatea București, dar și unele universități din Târgoviste și Pitești. ”Am vorbit cu toţi rectorii astfel încât să dăm posibilitatea studenţilor care nu pot să se prezinte la examene să le susţină la o altă dată”, a explicat Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Învăţământ Superior.
Excepție face Universitatea Politehnica din Bucureşti, unde, a precizat Costoiu, mulţi studenţi stau în cămin şi distanţa este foarte mică până la universitate, așa că nu vor avea probleme să se prezinte la examen.

Te-ar putea interesa și: