Evenimentul Zilei > Politica > Ce spune Marian Oprişan despre candidatura lui Negoiţă la şefia PSD
Ce spune Marian Oprişan despre candidatura lui Negoiţă la şefia PSD

Ce spune Marian Oprişan despre candidatura lui Negoiţă la şefia PSD

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat marţi că intenţionează să se inscrie în cursa pentru şefia PSD. Anunțul făcut de edil i-a luat prin surprindere pe colegii de partid, inclusiv pe preşedintele interimar, Liviu Dragnea.
Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan a ironizat anunţul făcut de Negoiţă.
 
''Robert Negoiţă este candidatul PNL la conducerea PSD. Este un gânditor de dreapta, îmbrăcat în haine social-democrate", a declarat Marian Oprişan, potrivit Agerpres. 
 
El şi-a argumentat poziţia referitoare la Robert Negoiţă prin ''contactele avute în ultimele luni" de acesta, precum şi prin ''poziţiile declarative adoptate în privinţa politicilor ce ar urma să fie implementate în România". 
 
Bătălia pentru funcția de președinte al PSD este din ce în ce mai grea. Până ieri trei persoane și-au anunțat deja intenția de a candida – Daniel Savu, Șerban Nicolae și primarul Sectorului 3, Robert Negoiță. „Nu ne putem permite acțiuni sau opțiuni riscante. În consecință, da, sunt decis să candidez pentru funcția de președinte al PSD la scrutinul din 11 octombrie, pe care l-am stabilit ieri în Comitetul Executiv”, a spus, ieri, Negoiță.
 
Potrivit surselor EVZ, Robert Negoiță este pregătit să candideze și pentru o funcție de președinte executiv, în cazul în care nu va câștiga scaunul lăsat liber de Victor Ponta. „Modul în care se desfășoară de această dată alegerile îi permite lui Robert Negoiță să candideze și pentru funcția de președinte executiv”, spun sursele citate.