"Mă așteptam la orice reacție, iar în acest moment nu pot cuantifica efectele deciziei. Eram conștient că postul putea să fie amendat, dar eram dispuși să difuzăm filmul și să facem atâta tam-tam pentru că era vorba despre siguranța primului ministru al României. Reacțiile din presă sunt doar reacțiile unor oameni care se fac că nu văd problema. Dacă aceste imagini ar fi apărut la Antena 3, într-o dezbatere, și ar fi fost blurate, nu ar fi ieșit acest scandal. Noi am vrut doar să arătăm carențele și goliciunile din SPP. Nu mi se pare normal faptul că autoritățile tac și după patru zile”, a explicat Dan Capatos. 
Realizatorul TV a recunoscut că a fost sancționat de conducerea postului de televiziune pentru că nu a blurat imaginile în care apărea Emil Boc dezbrăcat: "Cei reponsabili pentru derapaje au fost sancționați și, printre ei, mă număr și eu".
Referitor la dimensiunea politică a subiectului, Capatos a subliniat încă o dată faptul că demersul său a fost strict legat de aspectele siguranței demnitarilor și că intervențiile din timpul emisiunii ale lui Crin Antonescu și Corneliu Vadim Tudor "au fost din postura unor persoane publice care ar putea fi suprinse în astfel  desituații".
"Îmi recunosc vina și suport sancțiunile CNA, dar mi se pare absolut aberant că un tip apăsat de viață precum Cristian Tudor Popescu îmi cere, pe un ton scrâșnit cu care s-a consacrat, să părăsesc presa. Îmi permit să-i atrag atenția că, de cele mai multe ori, publicul te face să iei această decizie, iar el trebuie să știe acest lucru pentru că publicul l-a părăsit, iar gazeta pe care o conducea a dat faliment. Până la urmă, "Un show păcătos" este lider de piață", conchide Dan Capatos. 
CITIȚI ȘI:

  • Pentru imaginile cu Boc dezbrăcat, CTP l-ar fi eliminat pe Capatos din presă 
  • CNA a sancționat Antena 1 cu o întrerupere de 10 minute în prime time pentru difuzarea imaginilor cu Emil Boc
  • Președintele CNA: "Nu exclud să mai fie și alte televiziuni care să fi preluat imaginile. Cercetările continuă"
  • Ideea lui Dan Capatos „nu e o ştire”, e „o tâmpenie” și la emisiunea „Bucile curului show”
  • Înregistrarea cu Emil Boc dezbrăcat în vestiarul sălii de sport a fost refuzată de Cancan
  • Cum a căzut Crin Antonescu într-un show păcătos
  • POLITICA HAZNALEI: Antonescu, pentru noi/ Este Vadim Tudor doi
  • Crin Antonescu: "Ar fi fost mai înțelept să nu comentez filmul cu Emil Boc"