Totul a pornit de la absenţa Adelei Popescu – cea care prezintă emisiunea Vorbeşte lumea alături de Cove – la ediţia de marţi dimineaţa.

Actrița nu a ajuns la emisiune, iar colegul ei de scenă şi de emisiune şi-a manifestat imediat îngrijorarea. Actorul a sunat-o de mai multe ori pe Adela, dar aceasta n-a răspuns.

Telespectatorii au făcut legătura cu absenţa Adelei Popescu şi coronavirus când în direct a intrat Marcel Pavel, internat în spital după ce a fost infectat cu Covid-19 pe platourile unei emisiuni de la Antena 1.

După ce cântăreţul a intrat în direct la Vorbește lumea pentru a face unele precizări despre starea sa, Gabriel Coveşeanu a sunat-o pe Adela Popescu.

Fără succes şi de această dată. „Nu am reușit să dau de ea. Se odihnește, a avut o noapte mai grea”, a spus prezentatorul, încercând astfel să liniştească telespectatorii.

În cele din urmă, s-a aflat că absenţa Adelei Popescu din emisiune nu are legătură cu temutul coronavirus chinezesc, ci cu alte probleme de sănătate.

Vedeta Pro Tv a trebuit să facă nişte investigații din cauza unei afecțiuni digestive, care în aceste zile i-a creat mai multe probleme.

Pentru ca lucrurile să fie cât mai clare şi a opri din faşă orice speculaţie, Cove a dat asigurări că Adela Popescu nu are probleme cu celebrul COVID-19, și că va reveni curând în platoul Pro TV.

Amintim că Marcel Pavel a fost prima vedetă participantă la show-ul Te cunosc de undeva, filmat la Antena 1, care a fost diagnosticată cu noul coronavirus.

Pe lista artiştilor cu probleme au urmat Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș.

Despre starea de sănătate a Ozanei Barabancea nu se cunosc încă foarte multe detalii, iar Alina Pușcaș și Andrei Ștefănescu sunt asimptomatici.

Andreea Bănică a participat și ea la emisiunea respectivă de la Antena 1, dar nu a fost infectată.

De altfel, îndrăgita cântăreaţă a şi transmis un mesaj în care a anunțat că starea ei de sănătate este foarte bună și că nu are simptome de COVID-19.