Evenimentul Zilei > Monden > Ce se întâmplă în familia Andreei Esca. Alexia Eram, geloasă?
Ce se întâmplă în familia Andreei Esca. Alexia Eram, geloasă?

Ce se întâmplă în familia Andreei Esca. Alexia Eram, geloasă?

Mario Fresh și Alexia Eram au o relație de la distanță acum, pentru că fata Andreei Esca este la facultate în Anglia. Dar cei doi se iubesc atât de mult încât distanța nu e un impediment în calea dragostei.

De curând, Mario a fost surprins pe conturile sale de socializare alături de o blondă sexy. Pe numele său de scenă Aza, tânăra talentată a reușit să-l convingă pe iubitul Alexiei să aiba o colaborare muzicală împreună.

Spre surprinderea multora, unii au spus că Andreea Esca va pune „piciorul în prag”, ceea ce, totuși, nu s-a întâmplat.

Mario Fresh nu s-a ferit, niciodată, să vorbească despre intimitățile cuplului. Fanii au fost încântați de un astfel de subiect incitant.

La un moment dat a apărut și o dispută cu un blogger, iar Mario Fresh a lansat o piesă nouă prin care a reacționat. Versurile spun totul și fac referire la relația intimă pe care o are cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

„Când eram cu Eram, tu doar priveai pe geam”, a transmis Mario Fresh. Apoi, cântărețul a vorbit și despre partidele de amor cu Alexia Eram. Și asta pentru că bloggerul respectiv l-a acuzat pe Mario că nu a avut activitate sexuală în cei trei ani de relație cu Alexia Eram.

„Dacă vorbim de virgini, tu încă eşti, eu doar… Eram”, i-a transmis Mario Fresh bloggerului.

„Este puțin mai greu acum de când nu suntem unul lângă altul, dar rezistăm și o să fie și mai bine după acești 3 ani”, a declarat Alexia Eram pentru Pro TV.

Fiica Andreei Esca i-a făcut și o scurtă caracterizare iubitului ei:
„Este iubitor, respectuos și cel mai călduros om pe care îl știu!” , potrivit cancan.

Alexia Eram a recunoscut că este geloasă, însă relația lor nu va fi afectată de distanță.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: