De curând, Mario a fost surprins pe conturile sale de socializare alături de o blondă sexy. Pe numele său de scenă Aza, tânăra talentată a reușit să-l convingă pe iubitul Alexiei să aiba o colaborare muzicală împreună.

Spre surprinderea multora, unii au spus că Andreea Esca va pune „piciorul în prag”, ceea ce, totuși, nu s-a întâmplat.

Mario Fresh nu s-a ferit, niciodată, să vorbească despre intimitățile cuplului. Fanii au fost încântați de un astfel de subiect incitant.

La un moment dat a apărut și o dispută cu un blogger, iar Mario Fresh a lansat o piesă nouă prin care a reacționat. Versurile spun totul și fac referire la relația intimă pe care o are cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

„Când eram cu Eram, tu doar priveai pe geam”, a transmis Mario Fresh. Apoi, cântărețul a vorbit și despre partidele de amor cu Alexia Eram. Și asta pentru că bloggerul respectiv l-a acuzat pe Mario că nu a avut activitate sexuală în cei trei ani de relație cu Alexia Eram.

„Dacă vorbim de virgini, tu încă eşti, eu doar… Eram”, i-a transmis Mario Fresh bloggerului.

„Este puțin mai greu acum de când nu suntem unul lângă altul, dar rezistăm și o să fie și mai bine după acești 3 ani”, a declarat Alexia Eram pentru Pro TV.

Fiica Andreei Esca i-a făcut și o scurtă caracterizare iubitului ei:
„Este iubitor, respectuos și cel mai călduros om pe care îl știu!” , potrivit cancan.

Alexia Eram a recunoscut că este geloasă, însă relația lor nu va fi afectată de distanță.