Evenimentul Zilei > Monden > Ce se întâmplă în clădirea familiei Brătianu de pe Calea Dorobanţilor
Ce se întâmplă în clădirea familiei Brătianu de pe Calea Dorobanţilor

Ce se întâmplă în clădirea familiei Brătianu de pe Calea Dorobanţilor

În ambianţa inedită a superbei clădiri istorice a familiei Brătianu, de pe Calea Dorobanţilor 16, „se întâmplă” nonconformismul în modă.

Respectiv, acolo se află noul magazi Smuggler, care se adresează oamenilor cu personalitate puternică, indiferent de vârstă şi care doresc să iasă din tipare.

Prezent în Romania din 2012 dar la Cluj Napoca, Smuggler doreşte de data aceasta, prin prezenţa în Capitală (s-a lansat miercuri, 29 octombrie, în ambianţa inedită a clădirii familiei Brătianu), să aducă o notă de "fashion-freshness".

Premium şi vintage

De calitate şi în tendinţe, articolele vestimentare au preţuri accesibile. Punând la dispoziţia clienţilor colecţii de top de la Jack&Jones, Vero Moda, Selected Femme/Homme, Only şi altele, magazinul oferă cumpărătorului posibilitatea unei sesiuni de shopping adaptabilă bugetului şi preferinţelor, cu piese vestimentare premium şi vintage, din materiale superioare, cât şi piese de inspiraţie retro, americană sau rock’n roll.
Un magazin cu un concept urban. De fapt, un concept store cu produse de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii cu accente scandinave. Situat într-o vilă cu “patină aristocrată”, realizează o notă mai mult decât aparte în peisajul “homeless-glam-chic” al Bucureştiului!