Evenimentul Zilei > Monden > Ce se întâmplă cu Velea? Abi Talent i-a dezvăluit cele mai murdare secrete
Ce se întâmplă cu Velea? Abi Talent i-a dezvăluit cele mai murdare secrete

Ce se întâmplă cu Velea? Abi Talent i-a dezvăluit cele mai murdare secrete

Alex Velea primește amenințări din partea lui Abi Talent, un copil care a devenit vedetă în rândul adolescenților din România. 

Abi Talent, puștiul cu zeci de milioane de vizualizări pe Youtube este pus pe scandal. Chiar el a recunoscut-o în online, unde a lansat o serie de ironii și acuzații la adresa lui Alex Velea.

„M-am trezit cu chef de scandal, deci… În general, nu prea bag necunoscuți în seamă, dar acum fac o excepție. Dragă Bhighidi boom shaka laka e fierbinte ca vara, hai să vorbim ceva. Eram eu prin mall Băneasa și îl văd pe al nostru necunoscut, Alexandru Velea, cum vine spre mine îmbrăcat într-un trening Gucci, practic copilul meu”, a declarat Abi Talent.

„Păi bă, tu ai 40 de ani, eu am 19. În al doilea rând, porți șosete peste blugi. A, și n-am nimic cu Lino, să nu mă înțelegeți greșit, dar tre` să zic ceva ce știe și el. Velea, spune-ne cum nu-i dădeai nici bani de Uber lui Lino până să scoată Panamera. Și când a devenit cunoscut, repede ai zis că gata, e copilul tău. Nu vă mai puneți cu mine, copiii mei, că zic tot. Zic să nu îți mai faci dread-uri și să te crezi trapper la vârsta ta. Ai grijă de copiii tăi, că sunt frumoși și e păcat de ei să ajungă să aibă o mentalitate ca a ta. Și nu te mai băga în clipurile lui Lino cu japca, lasă-l să le facă singur. Și te salută tata. Eu fac număr mic de 100k într-o oră. Voi?”, a mai notat puștiul în online.