Finala Masterchef: Vezi cine a mai rămas în competiţie! Casnica din concurs, în lacrimi după un "desert orgasmic"

Finala Masterchef: Vezi cine a mai rămas în competiţie! Casnica din concurs, în lacrimi după un "desert orgasmic"

Andreea Moldovan şi Simona Pâslaru n-au reuşit să treacă de proba eliminatorie care îmbina două bucătării. Gabriel Godeanu a combinat nefericit 13 ingrediente. Nu a impresionat juraţii şi a fost eliminat. Astăzi, de la 20.30, se decide cine ia marele premiu.

Agitaţie mare în semifinala Masterchef. Deşi şi-au dat toată osteneala să se menţină în competiţie, Mehrzad Moghazehi şi Gabriel Godeanu  au fost primii care au părăsit competiţia. “Am fost cuprins de o serie întreagă de sentimente: supărare, nervi, dezamăgire. Cel mai mult m-a durut că părăsesc competiţia în condiţiile în care rămâneau mai multe persoane care, după părerea mea, nu erau la fel de bune ca mine. Eu am încercat să le demonstrez chefilor că am învăţat lucruri de la ei, dar am sfârşit prin a nu mulţumi pe nimeni. Îmi doream să ajung între primii patru, dar m-am consolat că am ajuns între primii şapte”, a spus Mehrzad Moghazehi pentru EVZ. "Ştii ce s-a întâmplat cu persoana care la preselecţii mi-a adus o farfurie cu 13 ingrediente? Am luat-o şi am aruncat-o pe jos. Vai ce-mi vine să ţip!", i-a spus Chef Florin Dumitrescu lui Gabriel Godeanu cand i-a văzut farfuria. Şi pentru Gabriel, Masterchef s-a oprit aseară, el fiind cel de-al doilea eliminat. ”Eu aveam o părere foarte bună despre ceea ce fac în bucătărie, iar când am aflat că sunt eliminat am simţit că îmi fuge pământul de sub picioare. Am intrat în panică, am fost nervos, parcă nu eram eu. Am fost surprins de decizie, eu am crezut că o să joc finala, ăsta-i adevărul. În cele din urmă m-am obişnuit cu ideea că nu s-a întâmplat aşa, altceva nu am avut ce să fac”, a justificat Gabriel replicile dure adresate juriului şi colegilor. Casnica de la Masterchef de la "desert orgasmic" la "panică, panică, panică"

După ce chef Florin Dumitrescu i-a zâmbit şi i-a spus ca a realizat un desert "orgasmic", Andreea a fost în culmea fericirii. Ceea ce a urmat însă a făcut-o să plângă. Casnica de la MasterChef şi Simona Pâslaru au fost eliminate pentru că nu au reuşit să construiască un preparat fusion, pentru proba care presupunea să îmbine două bucătării.

Andreea a combinat bucătăria franţuzească cu cea italiană, ceea ce juraţii au considerat ca fiind o greşeală eliminatorie. Cu puţin înainte de a fi eliminată, Andreea a trimis două SMS-uri soţului său, DJ Optick: "Dacă trebuie să iasă două persoane, sunt cam la limită... panică, panică, panică", în timp ce al doilea spunea că ar trebui să fie păstrată în emisiune, pentru a-şi primi banii: "Trebuie să mă ţină, ca să iau banii pe show 🙂 50.000". ”A fost greu, evident, dar în acelaşi timp m-am bucurat că am ajuns atât de departe, că am trecut pragul psihologic pe care mi l-am propus atunci când am intrat prima oară în MasterChef, acela de a ajunge în primii 10. Faptul că am ajuns în finala de 6 a fost mai mult decât mi-am imaginat”, a spus Andreea pentru EVZ.

Ne puteți urmări și pe Google News

Probă-cadou cu rezultat surpriză

Petru Buică, Alexandru Petricean (d'Artagnan), Bogdan Alexandrescu şi Mimi Nicolae sunt cei patru finalişti. Ca o probă cadou, juraţii i-au pus să gătească sub ochii celor dragi preparatele care le plac cel mai mult acasă. Astfel, Petru a făcut pui în sticlă, o mâncare pe care a învăţat-o de la mama lui, Valeria. Anca, iubita lui Petru Buică l-a descris ca fiind ambiţios şi amuzant iar mama lui a spus că tot efortul depus de tânăr este pentru a-i demonstra tatălui ce poate să facă. "Petru e o surpriză pentru mine. De multe ori în timpul competiţiei nu mi-a spus nimic şi dintr-o dată a înflorit", este şi părerea lui chef Cătălin. Mimi Nicolae a pregătit muşchi de vită cu pere, care a fost foarte apreciat de fiul ei, deşi acesta recunoscut că vita nu este felul lui preferat. Despre cel poreclit d'Artagnan, mama lui spune că s-a înscris la Masterchef când erau deja 1.300 de candidaţi. Deşi el a vrut să renunţe, ea a insistat să-şi urmeze visul. Alexandru Petricean a pregătit aseară somon. "Copilul meu şi-a găsit drumul în viaţă, acesta este lucrul cel mai important, nu premiul", a spus mama lui Alecandru. Pe Bogdan Alexandrescu, chef Sorin îl descrie ca fiind "cel mai pasionat şi gata să experimenteze lucruri noi". Aseară el a pregătit muşchi de vită cu creveţi. Ideea l-a făcut pe tatăl lui să exclame "el nu găteşte, creează. A vrut să împace pe toată lumea din familie". Alăturarea nu a fost însă fericită din punctul de vedere al juraţilor. Aseară juriul Masterchef le-a pregătit o surpriză concurenţilor rămaşi în competiţie. Vor merge toţi patru în Marea Finală.