Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > Ce s-a întâmplat cu Nicolas Cage în parcul Izvor
Ce s-a întâmplat cu Nicolas Cage în parcul Izvor

Ce s-a întâmplat cu Nicolas Cage în parcul Izvor

Dacă nu mi-ar fi povestit elevii nu aş fi crezul niciodată. Ce o să vă relatez pare rupt dintr-un film sau dintr-o nuvelă rusească, dar este adevărat.

S-a întâmplat miercuri. Parcul Izvor este cel de lângă Casa poporului din Centrul Capitalei. Este normal ca în zona respectivă, având în vedere că parcul se găseşte în vecinătatea celei mai mari clădiri din Europa (şi a doua din lume), să se întâmple tot felul de evenimente. Chiar să se facă şi filme artistice.
Sunt sigur că s-au petrecut o sumedenie de asemenea întâmplări dar nu au ajuns la noi, sau la mine. Până la cel de miercurea trecută. Era programat la filmare Nicolas Cage, un actor îndrăgit care a mai fost în România, pe la Tg.Jiu, mi se pare.
Ei bine, miercuri pe la orele 15 Nicolas Cage trebuia să vină în parcul Izvor pentru filmări. Sigur s-au luat toate aprobările. Echipa de filmare era complexă, cu mulţi operatori şi camere cocoţate pe macarale. Era nevoie ca toată această armată hollywoodiană să intre în parc, bineînţeles cu maşinile pentru că altfel toate utilajele nu ar fi putut fi cărate decât cu elefanţi.
Parcul Izvor nu duce lipsă de maşini pea lei , după cum am auzit. Poliţia şi hingherii patrulează toată ziua prin el, doar doar ar amenda proprietarii de câini, care nu-şi ţin pupilele în lesă sau doar ar mai agăţa câte un maidanez momit şi îmbătat de liniştea locului.
Ca să nu ne mai lungim,  caravana cinematografică a ajuns la una dintre intrările în parc. Acolo se proţăpise o paznică, aflată în timpul serviciului şi de origine din Dor Mărunt, celebră localitate rurală din vecinătatea Bucureştiului. Ea nu s-a intimidat de aspectul mondial al vizitatorilor. Dimpotrivă, le-a cerut actele de acces. Ei aveau şi au fost lăsaţi cu macarale cu tot.
În urma lor venea, într-o maşină Nicolas Cage. El nu era trecut pe tabel. Paznica din Dor Mărunt nu a aprobat intrarea lui în parc. S-a făcut agitaţie. Membrii echipei au protestat pentru că fără Nicolas Cage totul era fără rost. Acesta nici nu a ştiut că este vorba despre el.
A stat cuminte în jeep. Nicolas Cage nu a ştiut şi poate nici nu a aflat că paznica din Dor Mărunt nu l-a recunoscut şi nici nu auzise despre el. Nu a ştiut de ce au întârziat câteva minute la intrarea parcului şi de ce oamenii din jurul lui se agitau cu telefoanele. Se pare că s-a ajuns la Sorin Oprescu.
Acesta a aprobat intrarea lui Nicolas Cage în parcul Izvor şi în aceeaşi zi, stranie coincidenţă, a început să se vorbească despre el ca şi un posibil candidat la Preşedinţia României!
P.S. Paznica din Dor Mărunt a ieşit cam şifonată dar e bine mersi.

Publicat in categoriile: Opinii EVZ
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: