Evenimentul ZileiMondenCe s-a descoperit în corpul lui Mario Iorgulescu. Nu a reacționat deloc

Ce s-a descoperit în corpul lui Mario Iorgulescu. Nu a reacționat deloc

Ce s-a descoperit în corpul lui Mario Iorgulescu. Nu a reacționat deloc
Medicii care l-au tratat pe Mario Iorgulescu au făcut o descoperire uluitoare în noaptea accidentului.

Adus la Spitalul Elias în stare gravă, fiul lui Gino Iorgulescu a fost trimis de urgență în sala de operații, scrie cancan.ro. Medicii au încercat să toate metodele posibile pentru a-i calma durerile, însă organismul tânărului Mario Iorgulescu nu reacționa nici măcar la morfină!

Cum a fost posibil așa ceva? Lipsa de reacție a fost pusă de cadrele medicale pe seama faptului că Mario Iorgulescu era în acel moment sub influența drogurilor puternice!

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi substanţelor psihoactive. Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice şi de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”, declara la momentul respectiv un reprezentant al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

La testul immunologic rapid, în organismul lui Mario Iorgulescu s-a descoperit o cantitate mare de cocaină!

Reamintim că, pe 8 septembrie, Mario Iorgulescu a comis un grav accident de circulație în urma căruia și-a pierdut viața un bărbat în vârstă de 24 de ani. Dani Vicol conducea regulamentar pe Șoseaua Chitilei din Capitală, când autoturismul marca Aston Martin, condus de fiul lui Gino Iorgulescu, a intrat în plin în el. Tată a doi copii, Dani Vicol a murit pe loc, iar Mario Iorgulescu a suferit răni grave.

În prezent, Mario Iorgulescu a fost scos din țară și trimis la tratament în străinătate, la o clinică privată din Italia.


Accesează: